Gallery “najaar” oktober/november 2015

Voor de maand-opdracht van oktober/november  2015 “najaar” kwamen bijna 200 inzendingen binnen. Veel foto’s gemaakt in het bos, paddenstoelen en mooi licht!

De winnende foto is gekozen door de stemmen van het publiek en de vakjury te middelen. De foto met de meeste stemmen van het publiek kreeg 10 punten, de foto met de minste stemmen 1 punt. De vakjury heeft ook stemmen gegeven van 1-10 (van hoogste gewaardeerd naar laagst gewaardeerd. Het is is altijd vreemd om een prachtige foto (want dat zijn het allemaal) een 1 te moeten geven, maar we beseffen ons dat dit geen waardeoordeel van een 1 is.

Inmiddels is bekend dat Mariëlle de Valk met deze foto de winnaar is geworden van deze maand-opdracht. Hieronder zie je met welke (prachtige) foto. Mariëlle krijgt van Shoot and Hang deze foto thuis gestuurd en mooi afgedrukt.

Marielle de Valk

Marielle de Valk

 

Hier is de selectie van 10 foto’s, deze fotografen krijgen sowieso de eeuwige roem.

Klik om de foto in groot formaat te bekijken

Wil je ook mee doen aan de maand-opdracht en eeuwige roem verdienen (en als winnaar zelfs je foto afgedrukt aan de muur)? Er is altijd weer een nieuwe maand-opdracht. De volgende opdracht (november/december) is “je beste foto van 2015”

 

Reacties

Reageer