Gallery “vakantie”, juli/augustus 2015

Voor de maand-opdracht van juli./augustus 2015 “vakantie” kwamen bijna 200 inzendingen binnen. Er is een selectie gemaakt van 10 foto’s. Op de Facebook-pagina van HeelHollandFotografeert kon je middels een ‘like’ stemmen op je favoriet (inmiddels heeft stemmen geen zin meer)
De winnende foto is gekozen door de stemmen van het publiek en de vakjury te middelen. De foto met de meeste stemmen van het publiek kreeg 10 punten, de foto met de minste stemmen 1 punt. De vakjury heeft ook stemmen gegeven van 1-10 (van hoogste gewaardeerd naar laagst gewaardeerd. Het is is altijd vreemd om een prachtige foto (want dat zijn het allemaal) een 1 te moeten geven, maar we beseffen ons dat dit geen waardeoordeel van een 1 is.

Inmiddels is bekend dat de foto van Hanneke Lucasse gewonnen heeft. De ‘strijd’ was krap, want de top 4 lag slechts 1 punt uit elkaar! Hieronder staat de foto van Hanneke, gefeliciteerd! Hanneke krijgt van Shoot and Hang deze foto thuis gestuurd en mooi ingelijst.

Hanneke Lucasse

Hanneke Lucasse, de winnende foto

Hier is de selectie van 10 foto’s, deze fotografen krijgen sowieso de eeuwige roem.

Klik om de foto in groot formaat te bekijken

Wil je ook mee doen aan de maand-opdracht en eeuwige roem verdienen (en als winnaar zelfs je foto afgedrukt aan de muur)? Er is altijd weer een nieuwe maand-opdracht. De volgende opdracht (september) is “Avond”

 

Reacties

Reageer