Gallery “Het Licht”
januari/februari 2016

Voor de maand-opdracht “Het licht” kwamen ruim 150 inzendingen binnen. Ook deze keer hebben jullie laten zien dat het licht een inspiratiebron is.

De winnende foto wordt gekozen door de stemmen van het publiek en de vakjury te middelen. De foto met de meeste stemmen van het publiek krijgt 10 punten, de foto met de minste stemmen 1 punt. Het stemmen kan je doen door een ‘like’ te geven op de betreffende foto op de Facebookpagina van HeelHollandFotografeert. De vakjury zal ook stemmen geven van 1-10 (van hoogste gewaardeerd naar laagst gewaardeerd). Het is is altijd vreemd om een prachtige foto (want dat zijn het allemaal) een 1 te moeten geven, maar we beseffen ons dat dit geen waardeoordeel van een 1 is. HET STEMMEN IS KLAAR, de winnaar is bekend!

Deze foto van Carolien Cadoni is de winnaar geworden. Carolien krijgt bericht en mag snel haar foto af laten drukken en inlijsten.

Carolien Cadoni

Carolien Cadoni

Hier is de selectie van 10 foto’s, deze fotografen krijgen sowieso de eeuwige roem.

Klik om de foto in groot formaat te bekijken

Wil je ook mee doen aan de maand-opdracht en eeuwige roem verdienen (en als winnaar zelfs je foto afgedrukt aan de muur)? Er is altijd weer een nieuwe maand-opdracht.

Reacties

Reageer