Iedere maand is er een nieuwe foto-opdracht:

Heel Holland Fotografeert organiseert iedere maand een nieuwe foto-opdracht. Door mee te doen word je uitgedaagd om te gaan fotograferen en daardoor word je een betere fotograaf. Je hebt deze keer weer anderhalve maand de tijd om je foto in te leveren, zorg dus dat je op tijd bent! Inzenden kan tot het einde van 2015

De foto-opdracht van november/december is:

“Je beste foto van 2015”

 

 

Makkelijk zat! Ga je archief in of maak in deze periode nog een beste foto. Wat het onderwerp is maakt niet uit. Gewoon een foto die je dit jaar gemaakt hebt en waar je meer dan tevreden mee bent. Of je die foto nu met je superdeluxe spiegelreflex camera hebt gemaakt of met je mobiele telefoon, dat maakt niet uit. Enige voorwaarde is dat je foto in 2015 is gemaakt.

 

Wat kan je winnen met deze opdracht?
Maandelijks wordt er eeuwige roem weg gegeven en ook jij kan die ‘winnen’. Iedere maand wordt er echter één winnende foto uitgekozen. De maker van deze foto krijgt zijn of  haar winnende foto afgedrukt en ingelijst thuis gestuurd. Deze maandelijkse prijs wordt mogelijk gemaakt door Shoot and Hang. Verder is het meedoen al een beloning op zich. Door mee te doen en kritisch te zijn op je eigen foto’s zal je betere en mooiere foto’s maken.

De keuze van de foto’s
Als de inzendtermijn (t/m 31 december 2015) voorbij is, maak ik een selectie van de 10 beste inzendingen. Deze selectie plaats ik dan in een gallery op deze website. Je krijgt bericht als jouw foto wordt geplaatst in de gallery.
De winnende foto wordt als volgt gekozen. De 10 beste foto’s krijgen punten van twee leden van een vakjury en een publieksjury. De vakjury bestaat uit Mischa de Muynck van HeelHollandFotografeert en To Baaten van Shoot and Hang. Zij geven de 10 uitgekozen foto’s elk een punt van 1-10. Het publiek kan door middels van ‘likes’ hun stem geven aan de foto’s. De foto met de meeste likes krijgt dan 10 punten, de foto met de minste ‘likes’ krijgt er 1. Het gemiddelde van het publiek én de vakjury geeft de uitslag van de winnende foto.

Wat zijn de ‘spelregels‘?

– De foto moet in 2015 zijn gemaakt. Dus geen archieffoto’s van voorgaande jaren inleveren.
– bewerkingen aan foto’s zijn toegestaan. Liever geen kaders. Watermerken maken je foto meestal niet mooier, hou daar dus rekening mee.
– je levert maximaal 2 foto’s per maand-opdracht in. Kill your darlings…
– je foto (jpg) is maximaal 2 MB groot en bij voorkeur 1200 pixels aan de langste zijde (hoe je dat doet lees je hier)
– je geeft bij het inzenden je volledige naam op
– je bent het eens met de algemene voorwaarden
– uiterste inleverdatum: 31 december 2015!

Een foto uploaden

 

Spam-controle

Reacties

Reageer