Online cursus kleurbeheer voor fotografen door Jan Torfs

De foto die je hebt gemaakt en hebt bewerkt is ineens heel anders op de afdruk. En de klant is daar misschien niet tevreden mee…
Jan Torfs is een expert in kleurbeheer. Hij neemt je in deze online cursus mee in deze wereld en laat zien wat er bij komt kijken om de juiste kleuren op je monitor en je afdrukken te krijgen. Jij en je klanten zullen je dankbaar zijn

Een foto maken is één, maar zorgen dat die foto overal hetzelfde uitziet is twee.

Jan Torfs werkt al 25 jaar bij een bedrijf waar kleur ontzettend belangrijk is. Deze kennis heeft hij perfect vertaald naar de fotografie.

Er is veel over kleurbeheer te vinden als je rondkijkt op het internet. Veel van die kennis is gefragmenteerd, in een vreemde taal, verouderd of te simplistisch. En een verkeerd kleurbeheer geeft je als fotograaf frustraties en onnodige kosten. Daarom is het verstandig om dit op orde te hebben.

Jan Torfs werkt samen met de grote namen in deze kleurenindustrie. Maar hij gelooft niet zomaar alles. Hij test het, en test het nog een keer. In deze cursus legt hij de principes uit van kleurbeheer en hoe jij zelf je kleurbeheer optimaal in orde krijgt. Daar heb je natuurlijk wat zaken voor nodig, maar ook dat legt hij uit. Hij laat zien hoe het moet, maar hij motiveert je ook om het zelf te doen, zelf te ervaren.

En eerlijk is eerlijk, het is een technisch en soms lastig onderwerp. Maar Jan legt het duidelijk uit. Je krijgt in deze online cursus de principes die je nodig hebt, maar deze cursus bevat ook veel praktische richtlijnen en demonstraties.

De online cursus bestaat uit verschillende hoofdstukken. Idealiter volg je die op de volgorde waarin ze worden aangeboden. Maar je kan ook direct naar een demo kijken om alvast met de nieuwe kleurmeter aan de slag te gaan.

Volg deze cursus in je eigen tempo!

Je volgt deze online cursus in je eigen tempo. En je hebt zo lang als je wilt toegang tot de online video’s. Wil je het dus een keer terugkijken, geen probleem.

Wat kost deze online cursus?

Deze uitgebreide cursus kost slechts €89,-. Je krijgt direct toegang na betaling én je hebt t 3 jaar toegang. Heb je meer tijd nodig? Geen probleem, je krijgt op verzoek gratis verlenging zo vaak als je maar wilt. 

Wat maakt deze cursus anders dan andere online cursussen?

Ik weet het. Er zijn meer online cursussen beschikbaar…

Waarom zou je dan voor deze kiezen?
Deze cursus wordt voor HeelHollandFotografeert verzorgd door Jan Torfs. Jan werkt al 25 jaar bij een bedrijf waar kleur ontzettend belangrijk is. Deze kennis heeft hij perfect vertaald naar de fotografie.
Hij wordt regelmatig gevraagd om voor grote groepen zijn duidelijke verhaal over kleurbeheer te vertellen.

Over Mischa en HeelHollandFotografeert

Zelf fotografeer ik al meer dan 20 jaar. Ik heb de kunstacademie afgerond én geef al sinds 2007 fotografiecursussen en workshops.  Duizenden mensen hebben inmiddels met veel plezier een cursus, workshop of fotovakantie bij mij gevolgd. De jaren van ervaring in de fotografie én het les geven daarin hebben ook mij veel geleerd.

Daarnaast werk ik alleen samen met de besten!