Online cursus landschapsfotografie

MAAK DE MOOIST LANDSCHAPSFOTO’S!

Je ziet ze overal, die prachtige natuurfoto’s. En het is één van de meeste geliefde onderwerpen in de fotografie, het landschap. Arnoud van de Weerd neemt je mee in deze mooie plaatjes. Hij laat je zien wat je nodig hebt, hoe je je voorbereid en vooral wat je doet ter plekke. Vanaf nu weet jij ook hoe je die mooie, betoverende platen maakt!

Leer de mooiste landschappen te fotograferen.

De cursus is onderverdeeld in de volgende onderdelen:

  • Voorbereiding
  • Planning
  • Techniek
  • Uitvoering
  • Nabewerking

De docent voor deze cursus: Arnoud van de Weerd

Arnoud neemt je mee van idee tot eindresultaat. Welke apps en websites gebruik je om de foto goed te plannen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Welke materialen je nodig hebt en wat handig is. Hoe je gebruik maakt van elementen in je foto om de perfecte compositie te krijgen, welke technische zaken van belang zijn en hoe je dat ’in het veld’ aanpakt. Ook de nabewerking krijgt natuurlijk aandacht in deze cursus. 

Deze cursus bevat ruim 2,5 uur aan videomateriaal waar je stap voor stap meegenomen wordt in alle aspecten van de betoverende landschapsfoto’s. Je kijkt deze video’s in je eigen tijd en tempo en kijkt ze zo vaak terug als je wilt.

Voor wie is deze cursus geschikt?

In deze cursus gaan we er van uit dat je de basis van de fotografie snapt, je hebt al enige ervaring en bent vooral nieuwsgierig hoe je de beste landschapsfoto’s maakt. Natuurlijk worden de belangrijke zaken herhaald tijdens deze cursus.
je beschikt over een spiegelreflex, een systeemcamera of een compact of bridgecamera die je zelf in kan stellen. Het is handig om een groothoeklens te hebben (denk aan 18mm of nog meer groothoek). Ook een teleobjectief (vanaf 70mm) is handig. Tijdens de cursus legt Arnoud uit wanneer je welke lens goed gebruikt.

“Zelf ben ik veel buiten te vinden dus besloot ik de cursus Landschapsfotografie te volgen. Het is een fantastische cursus die alle aspecten bespreekt van verbeelding van je idee voor het landschap, inplanning locatie en weer, voorbereiding, technieken o.a. HDR, fotostacking, en in de nabewerking de hele workflow. Ik heb er heel veel van geleerd, vooral dat je niet aan het toeval overgeleverd bent maar bewust kunt fotograferen.”

Anneke

“Deze cursus is heel fijn opgezet. Door de filmpjes die Arnoud heeft gemaakt op locatie, wordt de theorie heel duidelijk en zie je hoe je zelf de theorie praktisch kunt gebruiken.
Of je echt een beginner bent, of al wat vaker op pad bent geweest om lanschappen te fotograferen, deze cursus is denk ik voor heel veel mensen geschikt.
Ik werd enorm enthousiast van alles wat ik leerde en kreeg meteen zin om met de camera op stap te gaan.
Dus ik zou de cursus zeker aanraden als je overweegt te starten met landschapsfotografie, of als je meer uit je foto’s wil halen.”

Linda

Gratis proeflessen

Natuurlijk wil je weten hoe het zit met deze cursus voordat je je centen uitgeeft. Ga naar deze cursus op mijn speciale online leren platform en je ziet bij deze cursus verschillende gratis onderdelen. Je kan deze op je gemak bekijken en zo een idee krijgen van de inhoud van de cursus.

Wat kost deze cursus?

Ik vind dat een cursus betaalbaar moet zijn, dus ik heb een goede prijs geplakt op deze cursus. Deze cursus kost €69,-

Na je bestelling heb je direct toegang tot de online cursus en je kan de video’s bekijken waar en wanneer je maar wilt.

Standaard heb je 3 jaar toegang tot deze cursus. Maar wil je langer, geen probleem. De toegang wordt gratis verlengd!

SUPERAANBIEDING!

Schaf deze online cursus landschapsfotografie aan en neem direct de masterclass de Ultiem scherpe foto er bij. De gouden combinatie om de perfecte foto te maken. Dit pakket kost normaal €128,-. Maar als je nu allebei aanschaft, slechts €85,-. Dat is een korting van bijna 35%!!

Voorbeelden

Enkele voorbeelden waarbij je ziet wat we gaan doen. Deze voorbeelden zijn de locatie met potentie en de uiteindelijke foto die op een later moment onder de juiste omstandigheden is gemaakt.

Links staat de voor-foto, rechts de na foto. Je kan met de slider het verschil bekijken.
Let op, deze voor en na foto’s zijn niet op hetzelfde tijdstip geschoten. De linker foto is steeds de locatie en globaal het standpunt. De rechter foto is de foto gemaakt op het juiste tijdstip, met de juiste instellingen en omstandigheden zoals je in de cursus leert en een deel nabewerking. 

de foto van de locatiede uiteindelijke foto, gemaakt op de juiste tijd met de juiste techniek
de foto van de locatiede uiteindelijke foto, gemaakt op de juiste tijd met de juiste techniek
de foto van de locatiede uiteindelijke foto, gemaakt op de juiste tijd met de juiste techniek