Online cursus Photoshop manipulatie door Kaat Stieber

Met Adobe Photoshop is het mogelijk om werelden te creëren die alleen in je verbeelding bestaan. Kaat Stieber – fotograaf en digital artist – heeft de afgelopen jaren haar ideeën tot leven gebracht in Photoshop. Haar passie is surrealistische digitale fotomontage, deze werken zijn internationaal beloond met awards en over de hele wereld te zien.

Ontmoet Kaat Stieber die zich heeft weten te specialiseren in haar passie: surrealistische fotomontage.

Kaat laat haar eigen workflow zien die zij in het complexe Photoshop eigen heeft gemaakt. Je gaat gelijk aan de slag door originele foto’s te downloaden en deze samen te stellen met alle tools die nodig zijn om een geloofwaardige fotomanipulatie foto te maken.

We beginnen met het maken van een surrealistisch stilleven, hierin bestaat keuze mogelijkheid in vazen en bloemen. Voor deze fotomanipulatie komen meerdere Photoshop tools aan bod; zoals uitsnijden, selecteren, transformeren, maskers maken, kleuren veranderen en meer. Uiteindelijk is de finishing touch een belangrijk onderdeel om de foto een eigen sfeer te geven en het beeld tot een geheel te maken.

Na deze lessen vatten we nog een keer alle elementen samen die behandeld zijn. Met meerdere landschapsfoto’s wordt een nieuw landschap gecreëerd. Zo worden alle vaardigheden direct nog een keer toegepast om zo te ontwikkelen in het maken van een nieuwe omgeving.

Voor zowel voor het gemanipuleerde stilleven als het landschap zijn de originele bronbestanden beschikbaar. Je kan dus meteen aan de slag.

Een cursus om je creativiteit te stimuleren en fantasiebeelden werkelijkheid te maken door middel van productieprocessen voor fotografie en fotomontage.

Deze cursus gaat uit van al een kleine voorkennis van Photoshop. De docent voor deze cursus is Kaat Stieber. Meer informatie over Kaat en de andere docenten van HeelHollandFotografeert staat hier.

Volg deze cursus in je eigen tempo!

Je volgt deze online cursus in je eigen tempo. En je hebt zo lang als je wilt toegang tot de online video’s. Wil je het dus een keer terugkijken, geen probleem.

Wat heb je nodig om deze online cursus te volgen?

Deze online cursus Photoshop manipulatie door Kaat Stieber gebruikt het programma Adobe Photoshop. Er wordt uitgegaan van een basis in dit programma. Heb je die basis niet, dan is deze online cursus Photoshop voor fotografen aan te bevelen.

Wat kost deze online cursus?

OP DIT MOMENT IS ER EEN TIJDELIJKE KORTING. Je betaalt dus niet de normale prijs van €79,-, maar slechts €59,-. 

Wat maakt deze cursus anders dan andere online cursussen?

Ik weet het. Er zijn meer online cursussen beschikbaar…

Waarom zou je dan voor deze kiezen?
Deze cursus wordt voor HeelHollandFotografeert verzorgd door Kaat Stieber. Fine Art en fotomontage is haar passie. Haar werk wordt in binnen- en buitenland bij verschillen kunstgaleries verkocht en ze heeft in haar relatief korte loopbaan een imposant oeuvre opgebouwd en vele awards gewonnen.

Kaat vind het erg leuk om te vertellen over haar passie en dat doet ze ook nog op een heel leerzame manier.

Over Mischa en HeelHollandFotografeert

Zelf fotografeer ik al ruim 20 jaar. Ik heb de kunstacademie afgerond én geef al sinds 2007 fotografiecursussen en workshops. Duizenden mensen hebben inmiddels met veel plezier een cursus, workshop of fotovakantie bij mij gevolgd. De jaren van ervaring in de fotografie én het les geven daarin hebben ook mij veel geleerd.

Daarnaast werk ik alleen met de allerbeste in hun vak, Kaat is zeker zo’n persoon!