Complete online cursus Photoshop

Photoshop is een geweldig uitgebreid programma. Dus waar moet je beginnen als fotograaf? En wat zijn handige zaken voor de fotograaf? In deze serie leg ik je uit welke onderdelen van Photoshop je als fotograaf echt moet kennen en gebruikt.

Als je het Adobe fotografie abonnement hebt, dan heb je naast Lightroom Classic CC ook Photoshop CC. Photoshop is een geweldig programma en in combinatie met Lightroom heb je echt alles wat je maar kan verzinnen in huis. Maar Photoshop is niet zo’n makkelijk programma. Want er zijn zoveel mogelijkheden.

Let op! Ik gebruik in deze cursus Adobe Photoshop CC. Deze cursus kan je ook volgen als je een andere versie van Photoshop gebruikt. Als je Photoshop Elements gebruikt, dan zal je grote verschillen bemerken omdat elements op verschillende onderdelen anders functioneert. 

Foto’s bewerken tot op detailniveau

In deze online cursus laat ik je zien welke onderdelen nu een echte meerwaarde zijn voor de fotograaf. Ik loop je door deze onderdelen heen en geef je oefeningen die je uit kan voeren met je eigen foto’s of met de foto’s die je kan downloaden. Wat belangrijk is om te realiseren is dat ik geen ‘trucjes’ leer. Maar ik leer je om Photoshop te gebruiken zodat je niet alleen doet, maar ook snapt wat je doet.

Onderdelen die behandeld worden zijn:

 • de werking van Photoshop
 • de werkruimte voor fotografen
 • filters
 • retoucheren algemeen
 • retoucheren van huid
 • werken in lagen
 • aanpassingslagen
 • simpele selecties
 • geavanceerde selecties
 • werken met tekst
 • transparante items (zoals logo’s) maken
 • het automatiseren van Photoshop zodat je nog sneller en efficiënter kan werken

Je krijgt van mij een spiekbriefje met sneltoetsen die je goed kan gebruiken. Ik stuur die gewoon per post op.

Volg deze Online Cursus Photoshop

PSST, heb je gezien dat ik een geweldige combinatie aanbieding heb? Voor slechts €119,- krijg je niet alleen de Photoshop cursus ter waarde van €59,- maar ook de cursus Lightroom Classic CC ter waarde van €99,-. Je krijgt dus een korting van maar liefst 25%.

Online cursus Photoshop

59,-
 • éénmalige kosten, levenslange toegang!
 • Complete online cursus Photoshop
 • 36 video lessen waar alles duidelijk uitgelegd wordt
 • Ruim 6 uur informatie met leuke oefeningen

Lightroom én Photoshop combinatie

119,-
 • In plaats van €158,-
 • éénmalige kosten, levenslange toegang!
 • Complete online cursus Lightroom én Photoshop
 • Ruim 11 uur Lightroom en 6 uur Photoshop

Wat maakt deze cursus anders dan andere online cursussen?

Ik weet het. Er zijn meer online cursussen Photoshop beschikbaar. Waarom zou je dan voor deze kiezen?
Ik verzorg al meer dan 11 jaar workshops en cursussen. Ik weet wat mensen willen en vooral waar mensen vastlopen in hun fotografie. Daarom kan ik je precies vertellen wat belangrijk is en waar je op moet letten. De waarderingen voor mijn cursussen en workshops zijn niet voor niets zo hoog!

Over Mischa en HeelHollandFotografeert

Zelf fotografeer ik al bijna 20 jaar. Ik heb de kunstacademie afgerond én geef al meer dan 11 jaar fotografiecursussen. Duizenden mensen hebben inmiddels met veel plezier een cursus, workshop of fotovakantie bij mij gevolgd. De jaren van ervaring in de fotografie én het les geven daarin hebben ook mij veel geleerd. Zelf gebruik ik al sinds Lightroom 2 dit magnifieke programma en geef al jaren een hele populaire workshop Lightroom. Ook help ik als Lightroomdokter veel mensen met hun ‘lightroomproblemen’ . Al deze kennis heb ik gestopt in deze online cursus lightroom

Mijn begin en mijn ervaring met Photoshop
Ook ik ben ooit begonnen met fotografie en met Photoshop. Photoshop is een programma met onbeperkte functies. Welke functies zijn nu echt van belang voor een fotograaf? Ik weet het en in deze cursus leer ik het je.

Veelgestelde vragen over deze online Photoshop cursus

In de cursus gebruik ik Photoshop CC 2019 (versie 20). heb je een eerdere of latere versie, geen probleem. Heb je echter een hele oude versie (3 jaar ouder), dan zal je wel wat kleine verschillen bemerken.
Heb je overigens het Adobe fotografie abonnement (met Lightroom Classic CC), dan heb je zeker de juiste versie van Photoshop!

Zeker wel. Photoshop is prima te gebruiken met JPG foto’s.

Zodra je ingeschreven bent en betaald hebt krijg je  toegang tot het online gedeelte waar je de video’s  kan bekijken. Deze video’s kan je vervolgens onbeperkt bekijken op je computer, tablet of mobiel.

Als je alles al weet, dan heeft het natuurlijk geen zin om deze cursus te volgend. Alhoewel ik bijna zeker weet dat je toch wat leert. Ik adviseer je om even de gratis beschikbare lessen te bekijken. Dan kan je zelf een inschatting maken of je wat kan leren (ik denk het wel).

Dat ben ik dus, de maker van deze online cursus Lightroom. Ik ben aan de kunstacademie opgeleid en verzorg al meer dan 11 jaar fotocursussen en workshops. Duizenden mensen heb ik geleerd om een betere foto te maken. Als je nog meer wilt weten kijk dan hier.

Vul het contactformulier even in, dan krijg je een antwoord van me.

Ja, dat kan! Schrijf je direct in en je kan direct na betaling starten. Dan kan je vandaag nog aan de slag!

Volg deze Online Cursus Photoshop