Online fotocursus bij HeelHollandFotografeert

Het is steeds populairder, online je kennis vergroten. En ik snap dat. Want het is geweldig om in je eigen tijd en in je eigen tempo een vaardigheid aan te leren. Daarom heb ik verschillende manieren om jezelf online te verbeteren in de fotografie. Maar ik doe dat wel op mijn manier. Want ik vind het van belang dat je ook gewoon contact met mij kan hebben! Dus de cursussen van HeelHollandFotografeert zijn niet voor niets als beste beoordeeld.

Complete online fotocursus

Wil jij je camera zo leren kennen dat jij de foto maakt en niet meer afhankelijk bent van de nukken van je camera? Deze cursus leert je om je camera als gereedschap te gebruiken, leert je kijken en zien en geeft je de hulpmiddelen om fotografisch boven jezelf uit te stijgen. Baal je er ook wel eens van dat je dat ene leuke moment weer niet vast kon leggen met je camera? Vanaf nu niet meer! Wil je professionaliseren in de fotografie? Dan is dit ook een prima manier om alles goed op een rij te krijgen!
Een (betaalde) optie is dat de docent Mischa van HeelHollandFotografeert twee persoonlijke video’s maakt waarin hij jouw foto’s bespreekt en je persoonlijke tips en trucs geeft.

Gratis mini-cursus fotografie

Ik heb al duizenden mensen verder geholpen met hun fotografie en ik weet dus als geen ander wat de problemen zijn waar je als beginner tegenaan loopt. Daarom heb ik deze minicursus gemaakt. In 5 korte lessen met iedere keer een video geef ik je goede tips waar je gewoon mee aan de slag kan. Je maakt meteen al betere foto’s.

En het leuke is, deze minicursus is gratis!

Flitsfotografie

Flitsen, veel mensen denken dat dat moeilijk is. Maar wees gerust! na deze cursus weet jij exact hoe licht zich gedraagt en hoe je het flitslicht ‘kan temmen’. Je gebruikt je opzetflitser zowel op als van de camera af en weet eigenlijk altijd het licht te manipuleren. Zo zorg jij altijd voor het beste licht in je foto.

Vanaf nu altijd het perfecte plaatje!

Boek je deze cursus? Je krijgt gratis een fotografie spiekbriefje én een kleurenfilter thuisgestuurd om je flitsfoto’s nog mooier te maken.

Masterclass de ultieme scherpe foto

In deze online masterclass leer je alles wat nodig is voor de ultieme scherpe foto. Ik leg je in duidelijke taal uit hoe het komt dat je foto’s niet altijd scherp zijn en wat je er aan kan doen.
En zeg nu zelf, je wil toch een mooie scherpe foto?

Lightroom Classic

In deze online cursus leer je echt alles van Lightroom. Alle onderdelen komen uitgebreid aan bod en met de proeffoto’s kan je meedoen met de lessen. Natuurlijk leer je om je foto’s perfect te bewerken, maar niet alleen dat. We gaan diep in op de bibliotheek. Hoe zorg je ervoor dat je je foto’s goed opslaat en nooit meer kwijtraakt.
Aan het einde van deze cursus zijn jij en Lightroom goede vrienden en ga je effectief en efficiënt om met je foto’s!

Lightroom Classic beheer voor professionals en amateurs

In deze online cursus gaat het niet over het bewerken in Lightroom, maar over het beheer gedeelte. Want juist daar is veel tijd te winnen door deze geweldige software op de beste manier te gebruiken. Als Lightroomdokter heb ik honderden mensen geholpen met Lightroom en gezien wat er mis gaat en wat er beter en efficiënter kan. Deze online cursus is geschikt voor serieuze amateurfotografen en fotografen die professioneel met hun fotografie bezig zijn.

Moet je wel eens zoeken naar een foto? Ben je langer dan 15 seconden bezig met het importeren van je foto’s? Is Lightroom een zooitje of snap je echt niets meer van de structuur. Staan de foto’s door elkaar?

Photoshop voor fotografen

Photoshop is een geweldig uitgebreid programma. Dus waar moet je beginnen als fotograaf? En wat zijn handige zaken voor de fotograaf? In deze serie leg ik je uit welke onderdelen van Photoshop je als fotograaf echt moet kennen en gebruikt.

En je krijgt een handig Photoshop spiekbriefje thuisgestuurd.

Online cursus landschapsfotografie

Wil jij die mooie landschapsfoto maken die aan de muur hangt en misschien nog wel in meer huiskamers? Dé expert op dit gebied, Arnoud van de Weerd neemt je mee in alles ins en outs van de landschapsfotografie en laat je zien wat er nodig is om die perfecte foto van het landschap te maken. .

Kleurbeheer voor fotografen

De foto die je hebt gemaakt en hebt bewerkt is ineens heel anders op de afdruk. En de klant is daar misschien niet tevreden mee…
Jan Torfs is een expert in kleurbeheer. Hij neemt je in deze online cursus mee in deze wereld en laat zien wat er bij komt kijken om de juiste kleuren op je monitor en je afdrukken te krijgen. Jij en je klanten zullen je dankbaar zijn.

Photoshop manipulatie door Kaat Stieber

Ontmoet Kaat Stieber die zich heeft weten te specialiseren in haar passie: surrealistische fotomontage.

Kaat laat haar eigen workflow zien die zij in het complexe Photoshop eigen heeft gemaakt. Je gaat gelijk aan de slag door originele foto’s te downloaden en deze samen te stellen met alle tools die nodig zijn om een geloofwaardige fotomanipulatie foto te maken

Workshop Splash en Druppel fotografie

Het ziet er makkelijk uit, die druppel en splash foto’s. Maar er zit behoorlijke technische component aan. In deze online workshop laat ik je zien dat je met huis, tuin en keukenspullen prachtige splash en druppelfoto’s maakt

Op de diverse pagina’s vind je meer informatie over de individuele workshops en hoe je direct in kan schrijven. In mijn maandelijkse iZine geef ik naast fototips en trucs ook meer info over nieuwe workshops en nieuw geplande data voor deze workshops.

Waarom een cursus of workshop volgen bij  HeelHollandFotografeert?
Dat leg ik je hier uit.

Wil je weten wat anderen van mijn fotografie en manier van lesgeven vinden? Lees dan mijn referenties eens.