Online workshop splash en druppel fotografie

Ik ben er mee bezig en uiterlijk op 10 december 2022 staat deze online workshop splash en druppelfotografie online. Schrijf je nu alvast in en profiteer van de Early Bird aanbieding!

Maak die prachtige druppel of splash foto

Splash en druppelfoto’s. Hoe moeilijk kan dat nu zijn? Nou, er zitten toch wel wat meer haken en ogen aan dan gewoon een aardbei in een bak melk gooien. Want je zal toch echt goed moeten timen én rekening houden met verschillende technische zaken. In deze online workshop ga ik je vertellen hoe je dat allemaal doet. Waar let je op, hoe doe je dingen en vooral wat moet je niet doen. Het komt allemaal voorbij en ik laat je zien hoe je dit met huis, tuin en keukenspullen doet.

Onderdelen die behandeld worden zijn:

  • Hoe je binnen zonder flits goed splash en druppelfoto’s maakt,
  • Hoe je buiten (nog betere) splash en druppelfoto’s maakt,
  • Hoe je binnen met een flitser (op verschillende manieren) splash en druppel foto’s maakt,
  • Hoe je in de nabewerking deze foto’s nog mooier maakt
  • Hoe je je druppelfotografie naar de next level kan brengen

Je krijgt van mij handige maar simpele accessoire thuisgestuurd om de mooiste druppelfoto’s te maken. De online cursus bestaat uit een aantal video’s. Deze video’s kan je zo vaak terugkijken als je wilt. Hierdoor kan jij in je eigen tijd en tempo deze cursus volgen.

Schrijf je alvast in en profiteer van de vroegboekkorting

Early bird aanbieding

20,-
  • Schrijf je nu in en uiterlijk 10 december 2022 krijg je toegang tot deze online workshop.
  • Alle video’s die bij deze workshop horen
  • Een handige accessoires thuisgestuurd
  • Normale prijs €27,50 (vanaf het moment dat deze workshop beschikbaar is)

Let op, deze cursus is uiterlijk 10 december beschikbaar

Als je je nu inschrijft dan heb je een financieel voordeel. Je betaalt een stuk minder, maar je moet nog even wachten. De cursus komt uiterlijk 10 december 2022 online en dan ben jij de eerste die er van kan profiteren.

Hoe dat in z’n werk gaat? Na inschrijving en betaling krijg je een bevestiging van de bestelling. En je krijgt op het moment dat de cursus online staat een mail met een code om direct de cursus te volgen. Die code krijg je overigens ook via de post toegezonden, samen met een handige accessoire om mooie druppelfoto’s te maken.

Zodra de cursus online beschikbaar is, is het financiële voordeel hier weg. Je betaalt dan ‘gewoon’ de volle prijs voor deze workshop, profiteer er nu dus van!

Over Mischa en HeelHollandFotografeert

Zelf fotografeer ik al ruim 20 jaar. Ik heb de kunstacademie afgerond én geef al sinds 2007 fotografiecursussen en workshops. Duizenden mensen hebben inmiddels met veel plezier een cursus, workshop of fotovakantie bij mij gevolgd. De jaren van ervaring in de fotografie én het les geven daarin hebben ook mij veel geleerd.

In deze online workshop splash en druppelfotografie laat ik je zien hoe je een prachtige druppel of splash foto maakt. Welke techniek gebruik je en welke spullen heb je nodig (ik verklap nu al, zeker geen duren fancy dingen…)

Veelgestelde vragen over deze online splash en druppelfotografie workshop

Voor deze workshop heb je een camera nodig. Dat spreekt voor zichzelf. En je hebt een camera nodig die je in kan stellen op sluitertijdvoorkeuze en op de Manuele stand. Ook heb je een flitser nodig. Dat kan een losse opzetflitser (ook wel reportageflitser genoemd) maar het kan ook met de ingebouwde flitser op de camera. verder laat ik je zien hoe je in een programma zoals Photoshop nog wat zaken verbetert aan deze foto’s. Heb je geen Photoshop of een vergelijkbaar programma? Geen probleem, nabewerking is niet noodzakelijk.

Zodra je ingeschreven bent en betaald hebt krijg je  toegang tot het online gedeelte waar je de video’s  kan bekijken. Deze video’s kan je vervolgens onbeperkt bekijken op je computer, tablet of mobiel. Deze online workshop is uiterlijk op 10 december 2022 beschikbaar.

Dat ben ik dus, de maker van deze online cursus Lightroom. Ik ben aan de kunstacademie opgeleid en verzorg al meer dan 11 jaar fotocursussen en workshops. Duizenden mensen heb ik geleerd om een betere foto te maken. Als je nog meer wilt weten kijk dan hier.

Vul het contactformulier even in, dan krijg je een antwoord van me.

Schrijf je nu in en profiteer van de early bird korting!