Online workshop splash en druppel fotografie

Maak die prachtige druppel of splash foto

Splash en druppelfoto’s. Hoe moeilijk kan dat nu zijn? Nou, er zitten toch wel wat meer haken en ogen aan dan gewoon een aardbei in een bak melk gooien. Want je zal toch echt goed moeten timen én rekening houden met verschillende technische zaken. In deze online workshop ga ik je vertellen hoe je dat allemaal doet. Waar let je op, hoe doe je dingen en vooral wat moet je niet doen. Het komt allemaal voorbij en ik laat je zien hoe je dit met huis, tuin en keukenspullen doet.

Onderdelen die behandeld worden zijn:

  • Hoe je binnen zonder flits goed splash en druppelfoto’s maakt,
  • Hoe je buiten (nog betere) splash en druppelfoto’s maakt,
  • Hoe je binnen met een flitser (op verschillende manieren) splash en druppel foto’s maakt,
  • Hoe je in de nabewerking deze foto’s nog mooier maakt
  • Hoe je je druppelfotografie naar de next level kan brengen

Je krijgt van mij handige maar simpele accessoire thuisgestuurd om de mooiste druppelfoto’s te maken. De online cursus bestaat uit een aantal video’s. Deze video’s kan je zo vaak terugkijken als je wilt. Hierdoor kan jij in je eigen tijd en tempo deze cursus volgen.

Start direct met deze cursus

32
  • Alle video’s die bij deze workshop horen, bijna 2 uur aan instructie
  • Een handige accessoires thuisgestuurd
  • standaard 3 jaar toegang, op verzoek wordt dit gratis verlengd

Schrijf je in en krijg direct toegang tot de cursus

Hoe dat in z’n werk gaat? Na inschrijving en betaling krijg je een bevestiging van de bestelling. Je krijgt een email met inloggegevens en een korte instructie hoe je de cursus start. Je kan dus meteen aan de slag. Je bekijkt de video’s in je eigen tijd en tempo en zo vaak als je wilt.

Ook stuur ik je via de post een handig hulpmiddeltje dat je kan gebruiken tijden je eigen druppelfotografie.

Standaard heb je 3 jaar toegang tot de cursus. maar mocht dat om één of andere reden niet voldoende zijn, dan vraag je gewoon een verlenging aan. Dat is gratis!

Over Mischa en HeelHollandFotografeert

Zelf fotografeer ik al ruim 20 jaar. Ik heb de kunstacademie afgerond én geef al sinds 2007 fotografiecursussen en workshops. Duizenden mensen hebben inmiddels met veel plezier een cursus, workshop of fotovakantie bij mij gevolgd. De jaren van ervaring in de fotografie én het les geven daarin hebben ook mij veel geleerd.

In deze online workshop splash en druppelfotografie laat ik je zien hoe je een prachtige druppel of splash foto maakt. Welke techniek gebruik je en welke spullen heb je nodig (ik verklap nu al, zeker geen dure fancy dingen…)

Veelgestelde vragen over deze online splash en druppelfotografie workshop

Voor deze workshop heb je een camera nodig. Dat spreekt voor zichzelf. En je hebt een camera nodig die je in kan stellen op sluitertijdvoorkeuze en op de Manuele stand. Ook heb je een flitser nodig. Dat kan een losse opzetflitser (ook wel reportageflitser genoemd) maar het kan ook met de ingebouwde flitser op de camera. verder laat ik je zien hoe je in een programma zoals Photoshop nog wat zaken verbetert aan deze foto’s. Heb je geen Photoshop of een vergelijkbaar programma? Geen probleem, nabewerking is niet noodzakelijk.

Zodra je ingeschreven bent en betaald hebt krijg je  toegang tot het online gedeelte waar je de video’s  kan bekijken. Deze video’s kan je vervolgens onbeperkt bekijken op je computer, tablet of mobiel.

Dat ben ik dus, de maker van deze online cursus Lightroom. Ik ben aan de kunstacademie opgeleid en verzorg al meer dan 11 jaar fotocursussen en workshops. Duizenden mensen heb ik geleerd om een betere foto te maken. Als je nog meer wilt weten kijk dan hier.

Vul het contactformulier even in, dan krijg je een antwoord van me.