Over HeelHollandFotografeert en Mischa 

De docenten van HeelHollandFotografeert leren je om nog betere foto’s te maken. Niets voor niets is Heel Holland Fotografeert als beste gewaardeerd. 

Over Mischa en HeelHollandFotografeert

Maak jij de mooiste herinneringen?

Fotografie, het is iets magisch. Want door de fotografie maken we onze herinneringen blijvend. En een goede foto maakt die herinnering nog mooier. Dat is dan ook de reden waarom ik in 2007 gestart ben met HeelHollandFotografeert. Betere foto’s maken mooiere herinneringen. En jij kan dat ook!

Ik ben er trots op dat Heel Holland Fotografeert al duizenden mensen (beter) heeft leren fotograferen. Dat ik bij tientallen fotoclubs mijn verhaal heb mogen vertellen. En dat de deelnemers van HeelHollandFotografeert dat waarderen. Niets voor niets is HeelHollandFotografeert als beste beoordeeld.

Starten met die mooie camera, nog mooiere foto’s maken? Nog beter leren kijken? Je techniek verbeteren? Misschien wel (meer) geld verdienen met je foto’s? Ik help mensen om een betere fotograaf te worden.

Mijn naam is Mischa de Muynck (1971), fotografiedocent, organisator van diverse fotografieprojecten en de bedenker van HeelhollandFotografeert.

Ik leer al sinds 2007 mensen beter fotograferen en heb inmiddels duizenden mensen wat over fotografie bijgebracht. Ik doe dat omdat het geweldig leuk is om mensen te vertellen over fotografie en ze te leren om betere foto’s te maken. De manier waarop ik dat doe is uniek. Met humor en passie laat ik je zien hoe je die betere foto wordt, die betere fotograaf wordt en hoe je nog meer plezier uit je fotografie haalt.

Ik zit nooit stil en bedenk dus continu leuke dingen voor fotografen. Je kan die hier vinden maar ook op de Facebookpagina van HeelHollandFotografeert.

Niet alleen ben ik organisator van de Foto7daagse, de Foto7weekse en het Fotojaar maar ook van het fotoproject 3×50. Maar daarnaast ben ik ook organisator van verschillende fotovakanties.

logo HeelHollandFotografeert

Mischa van HeelHollandFotografeert, foto gemaakt door Angélique Lapré van Fotograafangelique.nl

Ik leer fotograferen om (nog) beter te fotograferen. 

Veel mensen maken foto’s en iedereen doet dat op zijn of haar eigen manier en op eigen niveau. Ik zorg er voor dat je altijd een betere fotograaf wordt. Dat kan door het volgen van een workshop of cursus, maar ik kan je ook op privé basis stappen laten maken. Ben je amateur en wil je betere foto’s maken? Dan ben je bij HeelHollandFotografeert aan het goede adres. Wil je een stap maken naar professionalisering? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik help je niet alleen met de techniek van je fotografie maar ook met de zakelijke aspecten van de fotografie.

Lezingen en workshops voor groepen.

Ik wordt regelmatig gevraagd door bedrijven, organisaties en groepen mensen om een in-company training, een teambuilding of een fotografisch getint uitje te organiseren. Bij een in-company training ga ik bijvoorbeeld specifiek in op de zaken die in jullie bedrijf spelen en waarin uitleg of begeleiding gewenst is.

Altijd wordt de training aangepast op hoe jullie fotografie willen gebruiken en wat je hier over wilt leren. Wil je me inhuren voor een specialistische workshop voor een fotoclub? Ook dat is mogelijk! Ik heb geen moeite om voor tientallen of honderden mensen mijn verhaal te vertellen.

Contact met Mischa

Als je contact met mij op wilt nemen, dan kan dat via het contactformulier

Bel je liever? Dat kan ook. Maar besef je, ik ben heel vaak bezig met een workshop of een cursus.

Dit is mijn telefoonnummer: 06-51305374 (vanuit het buitenland is dat +31651305374)

Bel me en kan ik niet opnemen? Stuur me dan whatsappje. Geef daar dan bij voorkeur aan wanneer ik je kan bereiken. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

De best verzorgde workshop die ik tot nu toe heb gedaan! Heel veel persoonlijke aandacht, voldoende materiaal voor iedereen dat ook nog werkt, heerlijke lunch tussendoor, mooie locaties en een bevlogen docent. Ondanks dat het voor mij een eind rijden is zal ik niet twijfelen nogmaals een workshop bij Mischa de Muynck te volgen. Sterker nog, ik heb me al opgegeven. Een aanrader!

Hanneke, deelnemer workshop lange sluitertijden

Een ontzettend leuke cursus waar ik op een leuke en gezellige manier ontzettend veel geleerd heb. Leuke lessen, leuk huiswerk en altijd een beetje spannend als je huiswerk besproken werd. Altijd heel positieve feedback waar ik ook weer veel van opstak. Ik keek altijd enorm uit naar de volgende les. Een absolute aanrader.

Marcel, Basiscursus fotografie

Samenwerking met Mischa betekent een goede mix van ingrediënten: zijn brede vakkennis, jarenlange ervaring, serieus luisterend oor, gecombineerd met een no-nonsense aanpak en een vleugje humor. Voor mij het juiste recept in het proces om te komen tot professioneel fotograaf

Angelique, Individueel begeleidingstraject

Meer onafhankelijke reviews lezen over HeelHollandFotografeert?

Schrijf je in voor het iZine

En ontvang regelmatig een leuke mail met fototips en trucs én direct een handig spiekbriefje

Ik woon in Kortgene in Zeeland en daarom zijn de cursussen en workshops die ik verzorg vaak in die omgeving. Maar ik verzorg ook reguliere workshops buiten de provincie Zeeland en op verzoek ben ik al vele malen bij klanten op bezoek geweest voor een workshop aan huis of bedrijf. Ook ben ik enkele malen per jaar in het buitenland om een fotovakantie te verzorgen. Ook dat doe ik met liefde en plezier.

Je ziet, cursussen en workshops is niet zomaar iets dat ik ‘er bij doe’. Het is voor mij serieus en dat pak ik ook op die manier aan. Daarom ben je bij mij aan het juiste adres om een cursus, workshop of een fotovakantie te boeken.

Heb je vragen of opmerkingen of ideeën voor nieuwe workshops of samenwerking of wat dan ook? Schroom dan niet om direct contact met me op te nemen.

Ik werk met veel plezier samen met de volgende fotografie gerelateerde bedrijven:

Voor Sigma Benelux organiseer ik met veel plezier verschillende workshops. Natuurlijk gebruik ik ook veel van de uitstekende lenzen van Sigma.

Ik ben merk-ambassadeur voor Degreef & Partner. Ik werk tijdens mijn workshops met merken zoals Olloclip, Lumecube, Joby en Lowepro.

Tijdens de workshop lange sluitertijden kunnen deelnemers gebruik maken van de geweldige NiSi filters van Camerafilterwebshop.

Auteursrecht en merkrecht HeelHollandFotografeert

HeelHollandFotografeert® is een geregistreerd beeldmerk. Dit beeldmerk (logo, naam) is dus alleen te gebruiken na expliciete toestemming. Daarnaast bestaat er auteursrecht op de foto’s en de inhoud van de cursussen en workshops. Ik hoop dat het niet gebeurt, maar misbruik wordt aangepakt.

HeelHollandFotografeert / Mischa de Muynck Fotografie is te vinden in Kortgene (Zeeland)
KvK: 20168420
BTW: NL001755773B95