Over HeelHollandFotografeert en Mischa de Muynck Fotografie

Wie is Mischa

Ik ben Mischa de Muynck, fotografiedocent, organisator van diverse fotografieprojecten en de bedenker van HeelhollandFotografeert. Ik leer al sinds 2006 mensen beter fotograferen en heb inmiddels duizenden mensen wat over fotografie bijgebracht. Ik doe dat omdat het geweldig leuk is om mensen te vertellen over fotografie en ze te leren om betere foto’s te maken. Ik kan niet stil zitten en bedenk dus continu leuke dingen voor fotografen. Je kan die hier vinden maar ook op de Facebookpagina van HeelHollandFotografeert.

Niet alleen ben ik organisator van de Foto7daagse, de Foto7weekse en het Fotojaar maar ook van het fotoproject 3×50. Maar daarnaast ben ik ook als fotograaf te huren en ben ik organisator van fotovakanties.
Als je contact met mij op wilt nemen, dan kan dat via het contactformulier

Waarom HeelHollandFotografeert?
Als eerste, iedereen is natuurlijk welkom bij bij HeelHollandFotografeert, ook als je niet uit ‘Holland’ komt :)

Omdat ik tijdens mijn cursussen en workshops merk dat er van amateur-fotografen veel behoefte is om te gaan fotograferen ben ik HeelHollandFotografeert begonnen. Hier vind je diverse fotografieprojecten. Niet alleen betaalde projecten maar zeker ook laagdrempelige en gratis fotografieprojecten zoals de foto7daagse, de maandelijkse foto-opdracht en een gratis cursus beter fotograferen met je mobiel.
Waarom? Omdat fotografie leuk is. Het is mijn ambitie om meer mensen te laten fotograferen, maar vooral ook mooiere foto’s te laten maken.

Fotografen hebben vaak een stok achter de deur nodig om te blijven fotograferen.  Daarom kwamen er meer foto projecten om verschillende mensen nog meer te laten fotograferen en op die manier een betere fotograaf te worden. Je kan je mee doen aan foto7weekse, het fotojaar of het 3×50 project. Ieder fotoproject heeft een ander doel, maar in alle gevallen helpen deze projecten je om een betere fotograaf te worden. Wil je (beter) leren fotograferen, dan is een cursus of een workshop een goed startpunt. Er zijn verschillende cursussen en workshops beschikbaar. Zowel voor de absolute beginner als de meer gevorderde fotograaf.

Mischa de Muynck Fotografie is te vinden in Kortgene (Zeeland)
BTW: NL001755773B95
KvK: 20168420

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Heel Holland Fotografeert? Mischa de Muynck Fotografie verzorgt een maandelijks magazine dat je gratis via de mail thuis krijgt. Daar staat niet alleen het laatste nieuws in over de diverse fotoprojecten. Deze mail is ook nog gevuld met tips en trucs, artikelen, exposities en aanbiedingen. Schrijf je in en krijg dit magazine gratis in de mail*

*Als je al ingeschreven bent voor de Foto7daagse, krijg je dit magazine vanzelf in de mail.