Partner worden van HeelHollandFotografeert en Mischa de Muynck Fotografie?

Samenwerken op verschillende manieren

Samenwerken is op verschillende manieren mogelijk. Ik kan advertenties opnemen op de verschillende websites die ik beheer, ik kan namens een bedrijf een training verzorgen. Ook kan ik een artikel schrijven in de vorm van een editorial, een advertorial of een productreview. Maar ook een winactie is een goede manier om uw product onder de aandacht te brengen en onder het publiek van HeelHollandFotografeert bekend te maken. Sinds kort maak ik een goed beluisterde fotografie podcast, ook daarin is het mogelijk om het verhaal van jouzelf off je bedrijf te vertellen.

Wel is het van belang dat ik achter een product of een dienst sta en dat het product of dienst gerelateerd is aan fotografie. Neem vrijblijvend contact met me op voor de mogelijkheden.

Ik heb een behoorlijk bereik met de verschillende websites die ik beheer (18000+ pageviews per maand). Naast de websites heb ik op Facebook meer dan 11000 volgers, Op Instagram 3750+ volgers en ik een stuur ongeveer tweewekelijks een nieuwsbrief naar bijna 11000 lezers. Deze mensen hebben allemaal als interesse de fotografie. (peildatum januari 2023)
In 2022 deden ruim 6000 mensen mee met de Foto7daagse.

Enkele malen per jaar verzorg ik verschillende fotoreizen die bij uitstek kunnen dienen voor het testen van verschillende fotografie gerelateerde zaken.
Samenwerken hoeft overigens niet veel te kosten, als mijn publiek er wat aan heeft dan werk ik graag samen met je.

Een voorbeeld is het bedrijf Camerafilterwebshop dat dat zorgt dat er grijsfilters beschikbaar zijn voor deelnemers aan de workshop lage sluitertijden. Een ander voorbeeld is de samenwerking die ik heb met Sigma Benelux, speciaal voor Sigma verzorg ik jaarlijks een aantal workshops. Ook werk ik samen met Degreef & Partner. Zij leveren verschillende materialen die ik tijdens diverse workshops gebruik.

Ik werk met verschillende fotografie docenten samen die elk hun eigen workshop of masterclass voor HeelHollandFotografeert verzorgen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe mensen die een kwalitatief hoge workshop of (online) cursus kunnen verzorgen. Samenwerken met HeelHollandFotografeert heeft voor alle partijen voordelen!

Heb je interesse in samenwerken, neem dan vooral contact met mij op middels onderstaand formulier.

Mischa van HeelHollandFotografeert, foto gemaakt door Angélique Lapré van Fotograafangelique.nl

Neem contact op met Mischa

Mischa de Muynck Fotografie is te vinden in Kortgene (Zeeland)
KvK: 20168420

De websites die mijn eigendom zijn:
www.heelhollandfotografeert.nl (met doorverwijzingen vanaf diverse andere domeinnamen zoals fotodoen.nl, foto7daagse.nl, foto7weekse.nl. fotocursuszeeland.nl en nog meer domeinnamen), leren.heelhollandfotografeert.nl, www.magnek.nl, www.fotograferenmetjemobiel.nl, www.3×50.nl

Ik woon in Kortgene in Zeeland en daarom zijn de cursussen en workshops die ik verzorg vaak in die omgeving. Maar ik verzorg ook reguliere workshops buiten de provincie Zeeland en op verzoek ben ik al vele malen bij klanten op bezoek geweest voor een workshop aan huis of bedrijf. Ook ben ik enkele malen per jaar in het buitenland om een fotovakantie te verzorgen. Ook dat doe ik met liefde en plezier.

Je ziet, cursussen en workshops is niet zomaar iets dat ik ‘er bij doe’. Het is voor mij serieus en dat pak ik ook op die manier aan. Daarom ben je bij mij aan het juiste adres om een cursus, workshop of een fotovakantie te boeken.

Heb je vragen of opmerkingen of ideeën voor nieuwe workshops of samenwerking of wat dan ook? Schroom dan niet om direct contact met me op te nemen.

Ik werk met veel plezier samen met de volgende fotografie gerelateerde bedrijven:

Voor Sigma Benelux organiseer ik met veel plezier verschillende workshops. Natuurlijk gebruik ik ook veel van de uitstekende lenzen van Sigma.

Ik ben merk-ambassadeur voor Degreef & Partner. Ik werk tijdens mijn workshops met merken zoals Olloclip, Lumecube, Joby en Lowepro.

Tijdens de workshop lange sluitertijden kunnen deelnemers gebruik maken van de geweldige NiSi filters van Camerafilterwebshop.