Aflevering 14 van de HeelHollandFotografeert Fotografie Podcast

In deze aflevering, alweer aflevering 14 van de fotografie podcast, vertel ik je over fullframe en over crop of APS-C. Wat zijn de verschillen en waarom zou je als macro-fotograaf juist geen fullframe camera wil terwijl je als toiletfotograaf voor Funda dat wel wil?
En geloof me, er zijn zeker verschillen. Soms zijn die groot en soms eigenlijk helemaal niet. Ben je van plan om binnenkort een nieuwe camera aan te schaffen? Luister dan zeker even naar deze podcast, want misschien wil je na het luisteren van deze podcast wel iets anders….
Ik ga in op die cropfactor, maar ook op het verschil in scherpte-diepte, de bouw-stevigheid van de camera én natuurlijk ISO en ruis. En over de lichtgevoelig-fabel die veel en vaak voorbij komt. Zeker als iemand je een Fullframe camera wil verkopen
In podcast 5 van de HeelHollandFotografeert fotografie podcast vertel ik over ISO en ruis. Als je die nog niet geluisterd hebt, dan is dat een mooie aanvulling om dat nog eens te doen. Die vind je in de lijst of je beluistert hem hier op de website
Wil jij jouw fotografie-vraag in de podcast behandeld hebben? Stuur dan je audio whatsapp naar 0651305374 Wie weet komt jouw vraag en het antwoord daarop wel terug in de fotografie podcast.
Vergeet niet om jezelf te abonneren op deze podcast en help deze podcast beter vindbaar te maken door een review te schrijven.

Alle podcasts op een rijtje? Klik hier voor een compleet overzicht.