SITUATIEKAARTEN: DE BESTE SPIEKBRIEFJES VOOR JOUW FOTOGRAFIE!

Situatiekaarten; 28 echte hulpjes die jouw foto’s nog beter maken!

Ze passen in je fototas. Het zijn 28 verschillende fotografie hulpkaarten die je helpen bij heel veel fotografische situaties. Stevige fotografie spiekbriefjes voorzien van een duurzame coating zodat ze lang meegaan. Perfect om mee te nemen in je fototas en op je fotoreis want soms heb je gewoon een ezelsbruggetje voor je fotografie nodig.

Misschien klinkt het vreemd, maar er staan geen voorbeeldfoto’s op deze Situatiekaarten. De reden hiervoor is dat jij echt wel weet hoe een mooie foto van een bloem er uitziet, of een hond op het strand, een mooie zonsondergang of vuurwerk. Waar je echt naar op zoek bent is hoe je nu juist die foto maakt. Op deze manier is er meer ruimte voor de technische kant van de foto, waardoor jij uiteindelijk dat perfecte plaatje maakt.

Er zijn 8 algemene kaarten en 20 specifieke fotografie hulpkaarten die een specifieke situatie beschrijven. Nooit meer een moment dat je het niet weet, je haalt gewoon de bewuste Situatiekaart uit je fototas. Op iedere spiekbriefje staat de relevante informatie van dat onderwerp. De ene keer over de techniek die het beste is, de andere keer over welke lens de beste keuze is. Maar ook hoe je je witbalans instelt bij bepaalde omstandigheden, hoe je je scherpstelpunten inzet of hoe je een achtergrond meeneemt in je foto. Alles om het perfecte plaatje te krijgen!

EXTRA’S DIE JE KRIJGT:

Deze 28 fotografie hulpkaarten krijg je thuis gestuurd, dus geen gedoe met zelf printen en kwaliteitsverlies door dat afdrukken. Ze zijn geprint op stevig 400 grams papier en voorzien van een duurzame coating.

Daarnaast krijg je gratis een extra dubbelzijdig fotografie spiekbriefje, ook op A6 formaat en ook gedrukt op stevig en gecoat papier. En je krijgt een leuke verrassing in het pakket!

Tegen een kleine meerprijs van slechts €8,- (normaal €17,95) krijg je ook nog een set van 10 Fotokaarten meegestuurd. 10 extra fotografie hulpkaarten die je helpen met het instellen van je camera. Welke stand kies je wanneer? Hoe krijg je de beste scherpte-diepte? Welke meetmethode is de beste op welk moment? Hoe stel je de camera in? En nog veel meer!

Wat krijg je als je de Situatiekaarten aanschaft?

 • 8 algemene Situatiekaarten

 • 20 specifieke Situatiekaarten

 • Duidelijke teksten, je kan er direct mee aan de slag

 • geschikt voor alle merken en type camera’s
 • Gratis een extra dubbelzijdig fotografie spiekbriefje

 • Gratis een extra verrassing in de doos

 • Geprint op stevig gecoat papier, dus duurzaam!

 • Vandaag besteld, vandaag verzonden
 • De doos past door de brievenbus! Je hoeft er dus niet thuis voor te blijven
 • Voor een kleine meerprijs ook nog 10 extra Fotokaarten

De Situatiekaarten komen in drie variaties:

Variatie 1: Je kiest voor de set van 28 Situatiekaarten én een extra spiekbriefje. Die stuur ik naar je toe op mooi 400 grams gecoat papier.

Variatie 2 (MEEST GEKOZEN): Voor een kleine meerprijs van €8,- krijg je ook nog de 10 Fotokaarten erbij.
De normale prijs van deze 10 Fotokaarten bedraagt €17,95. Je krijgt hier dus maar liefst 55% korting op!)

Of je kiest voor variatie 3

Variatie 3 (NIEUW): Voor slechts €42,95 krijg je de complete set van Situatiekaart en Fotokaarten thuisgestuurd. Maar dan in een mooi bewaarblik én inclusief het ebook “De beste vakantiefoto’s” ter waarde van €11,95.
.
Je krijgt dan de set van 28 Situatiekaarten, het spiekbriefje én de set van 10 Fotokaarten. Dit is allemaal professioneel gedrukt op mooi duurzaam 400 grams gecoat papier. Je bent dan compleet voorbereid. Je eigen fotocoach in je fototas!

In alle variaties worden de kaarten op de dag van bestelling verzonden in een stevige brievenbusdoos. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. De kaarten zijn geschikt voor alle cameramerken en types. Je weet nu precies welke instellingen je nodig hebt, waar je op let tijdens het fotograferen en nog veel meer tips die je nergens anders krijgt.

Het duurzame ontwerp én het formaat zorgen ervoor dat ze perfect in je fototas passen.

De variaties

28 Situatiekaarten én een dubbelzijdig spiekbriefje

30,95
 • ***
 • 8 algemene Situatiekaarten
 • 20 specifieke Situatiekaarten voor verschillende situaties
 • Inclusief verzendkosten (buiten NL geldt een kleine toeslag)
 • Vandaag besteld, vandaag verzonden
 • + extra verrassing

28 Situatiekaarten, het spiekbriefje én de 10 FotoKaarten

38,95
 • ***
 • 8 algemene Situatiekaarten
 • 20 specifieke Situatiekaarten voor verschillende situaties
 • Een set fysieke Fotokaarten (10 stuks) er bij (inclusief downloadversie)
 • Inclusief verzendkosten (buiten NL geldt een kleine toeslag)
 • Vandaag besteld, vandaag verzonden
 • + extra verrassing

Bewaarblik met alle kaarten en het vakantie ebook

42,95
 • ***
 • 8 algemene Situatiekaarten
 • 20 specifieke Situatiekaarten voor verschillende situaties
 • Een set fysieke Fotokaarten (10 stuks) er bij (inclusief downloadversie)
 • Inclusief het ebook “De beste vakantie-foto’s”
 • Vandaag besteld, vandaag verzonden
 • In luxe bewaarblik, geweldig voor in je fototas!

THUIS GESTUURD

Direct na je bestelling van deze fotografie spiekbriefjes stop ik ze in een stevig doosje dat door de brievenbus past. Ik stuur ze naar je huisadres.
Verzenden in Nederland is gratis. Bij verzending naar andere EU landen vraag ik een kleine bijdrage van €5,00

De unieke, simpele en doeltreffende manier om altijd je camera instellingen correct te hebben in iedere situatie!

VANDAAG BESTELD = VANDAAG VERZONDEN!

Je hebt een paar opties ….

OPTIE # 1 Ga gewoon door met je fotografie. Je krijgt dezelfde resultaten, misschien verbetert je fotografie in de toekomst. En misschien weet nog wat de juiste instellingen zijn op welk moment …
…Of…

OPTIE # 2 Je schaft deze unieke set van fotografie hulpkaarten aan. Je pakt dan direct de controle over je fotografie. Op deze manier heb je de instellingen in je tas, je hebt geen twijfels meer over de juiste instellingen. Je vaardigheden groeien en groeien, net als de kwaliteit van je foto’s. Deze Situatiekaarten kosten slechts €30,95.
Profiteer er van en koop jouw situatiekaarten nu!

OPTIE # 3 Dit is eigenlijk de VIP-uitbreiding van optie 2. Voor een kleine meerprijs van €8,- (normaal €17,95) krijg je ook nog de set van 10 Fotokaarten erbij. Niet alleen kan je dan alle situaties aan, je weet ook exact hoe je de camera instelt voor het perfecte plaatje!

OPTIE # 4 Dit is optie 3, maar dan in een luxe bewaarblik. En voorzien van het ebook “De beste vakantie-foto’s”

Dus, welke optie kies je?

Supersnelle afwikkeling!

Ik heb de bestelling al in goede orde ontvangen – heel hartelijk dank voor de supersnelle afwikkeling!
Wat zien de kaarten er mooi uit en wat staat er veel informatie op.
Mijn complimenten.
Ik ben heel blij dat ik ze besteld heb.
Anna Lammers

Het zijn geweldige kaarten

Ik heb de situatiekaarten gekocht bij u. Ik kan aardig wat fotograferen maar ik heb zelfs al geleerd van de kaarten die erbij zitten.  Vooral de kaart van het buiten fotograferen in het donker lijkt wel interessant. Over het landschapsfotografie dat je een statief moet gebruiken, dan ben ik zo eigenwijs en denk dat kan ik wel zonder. Maar nu, met de Situatiekaarten, begrijp ik het dat het niet zonder kan. Ik krijg nu mooiere foto’s het zijn geweldige kaarten.

Gerard Borgt

Fotografie-encyclopedie

Dit zijn geen situatiekaarten, maar een complete fotografie-encyclopedie op kaartjes. ? ?
Arne Hulstein

Over Mischa en HeelHollandFotografeert

Zelf fotografeer ik al bijna 20 jaar. Ik heb de kunstacademie afgerond én geef al meer dan 14 jaar fotografiecursussen. Duizenden mensen hebben inmiddels met veel plezier een cursus, workshop of fotovakantie bij mij gevolgd. De jaren van ervaring in de fotografie én het lesgeven daarin hebben ook mij veel geleerd.

Mijn begin en mijn fouten in de fotografie
Ook ik ben ooit begonnen met fotografie. De informatie die toen beschikbaar was, werd gefragmenteerd aangereikt. Ik moest dus dingen uitproberen en ging af en toe fotografisch behoorlijk de mist in. Daar heb ik veel van geleerd.

Door mijn ervaring met werkelijk duizenden cursisten weet ik wat de hindernissen zijn die beginnende en gevorderde fotografen ervaren. Al die informatie heb ik gestopt in deze Situatiekaarten!

Direct na je bestelling en betaling ga ik voor je aan de slag. Ik stop de 28 Situatiekaarten, het extra spiekbriefje, de verrassing én als je die aangeschaft hebt ook de 10 Fotokaarten in een doosje. Zet je adres erop, plak de benodigde postzegels en loop 20 meter verderop naar de brievenbus. Je hebt de kaarten dus heel snel in huis.

Heb je ook de Fotokaarten aangeschaft? Dan krijg je ook nog een downloadlink van me. De downloadlink voor de 10 Fotokaarten is 1 jaar geldig en je kan deze link 5 keer gebruiken. Ben je ze dus kwijt, je kan ze gewoon nog een keer downloaden.

Deze Situatiekaarten kaarten zijn uitermate geschikt voor beginnende fotografen en gevorderde fotografen die nog een keer terug willen kijken hoe het ook alweer zat. De 20 specifieke Situatiekaarten omvatten bijna alle fotografische situaties die maar mogelijk zijn.

De set van 28 Situatiekaarten is alleen fysiek verkrijgbaar. Dit is echt een set die je bij je wilt hebben.
Daarom heb ik ze op dik, mooi, stevig en gecoat papier laten drukken. Op die manier heb je de kaarten bij de hand.

Fotokaarten: Een set van 10 stuks kaarten op A6 formaat. Bij aanschaf krijg je ze digitaal en tegen een kleine meerprijs ook fysiek thuisgestuurd.
Deze Fotokaarten helpen je om de verschillende instelmogelijkheden van je camera perfect te gebruiken.

Situatiekaarten: Deze set bevat 28 kaarten op A6 formaat. Deze zijn niet digitaal leverbaar, alleen fysiek thuisgestuurd.
Deze kaarten hebben 8 algemene kaarten en 20 specifieke situaties. Die worden beschreven en hiermee weet ij exact wat je moet doen. Niet alleen je camera instellingen, maar ook hoe je iets aanpakt. Je kan deze set Situatiekaarten aanvullen met de set Fotokaarten tegen een kleine meerprijs.

Gebruik je een adres in Nederland, dan is de verzending gratis. Voor een adres buiten Nederland, maar in de EU vraag ik een kleine bijdrage van €5,-. Buiten de EU kan er ook verzonden worden maar neem dan even vooraf contact me me op.

Dat ben ik dus, de bedenker en maker van deze unieke Situatiekaarten. Ik ben aan de kunstacademie opgeleid en verzorg al meer dan 14 jaar als fotocoach heel veel fotocursussen en workshops. Duizenden mensen heb ik geleerd om betere en mooiere foto’s te maken. Als je nog meer wilt weten kijk dan hier.

Vul het contactformulier even in, dan krijg je een antwoord van me.