Hier krijg ik spijt van !!!

En ik leg je even snel uit waarom. Ik ga namelijk mijn complete online fotocursus zo goed als weggeven. Voor een absurd lage prijs.

Waarom?

Ik ben van mening dat iedereen die een goede camera heeft het maximale uit die camera moet halen. En dat gebeurt nog te weinig. Veel mensen hebben die prachtige camera en weten toch niet precies hoe het werkt. En dat is jammer en ook niet nodig!

Want jij wil toch ook die mooie foto maken?

Ik verzorg al jaren verschillende fotocursussen en heb duizenden mensen geholpen met het leren beheersen van de camera. Het moment dat je die camera kent, snapt, beheerst, dan maak je gewoon veel mooiere foto’s. PUNT!

Ik zie dat, mijn duizenden cursisten zien dat en jij kan dat ook zien

En deze online cursus heeft exact dezelfde inhoud als mijn fysieke cursus. Exact hetzelfde. Maar ik hoef geen zaaltje te huren en niet iedere week naar dat zaaltje te gaan om je te vertellen hoe het zit. En jij bekijkt de video keer op keer als je wilt.

EN NU GA IK HEM TIJDELIJK BIJNA WEGGEVEN!

Omdat ik van mening ben dat deze geweldige online cursus voor iedereen toegankelijk moet zijn.

En nogmaals, hier ga ik waarschijnlijk spijt van krijgen….

Maar waarom zou je een fotocursus volgen?

Ja, waarom zou je een fotocursus volgen? Ik kan je wel 100 redenen geven, maar volgens mij weet je zelf wel waarom, toch?

Want jij wil toch ook die mooie foto’s maken van je vakanties, je huisdieren en je kinderen? Je wilt toch weten wat al die standen op je camera betekenen en welke stand je nu gebruikt in welke situatie? Je wil toch ook weten waarom je foto zo donker, zo licht of onscherp is en vooral hoe je dat voorkomt? Jij wil toch ook indruk maken met de foto’s die jij hebt gemaakt?

Nou, dat dus! En in deze cursus leer je dat.

In je eigen tempo, waar en wanneer jij dat wilt. En je kijkt de video’s en ebooks zo vaak terug als je wilt!

Wat leer je allemaal tijdens deze online cursus fotografie:

 • Hoe de camera werkt
 • Wat betekenen de verschillende standen op je camera
 • Wat sluitertijd is
 • Wat diafragma is
 • Welke ISO stand de beste stand is
 • Hoe je een goed belichte foto krijgt
 • Hoe je scherp stelt en onscherpe foto’s voorkomt
 • Hoe je beweging kan bevriezen
 • Hoe je dynamiek in je foto krijgt
 • Hoe je de witbalans de baas wordt en blijft
 • Waar de speciale standen (zoals bulb) op de camera voor dienen
 • Wat is het histogram en wat doet het
 • Wat beteken die getallen op je lens
 • Welke lens moet je kopen (of niet)
 • Wanneer gebruik je die ene lens
 • Waar let je op bij de aanschaf van een nieuwe camera
 • Welke accessoires heb je nodig (en welke niet)
 • Wat zijn de compositieregels
 • Wanneer wijk je af van de regels
 • Hoe gebruik je de nabewerkingssoftware
 • Is de interne flitser van de camera bruikbaar (ik verklap alvast: ja)
 • Heeft een externe flitser voordelen
 • Of en hoe je de M stand van je camera gebruikt
 • Wat is het verschil tussen jpg en RAW

32 VIDEO’S BOORDEVOL INFORMATIE

Iedere les wordt ondersteund door één of meer video’s waarbij het nog duidelijker wordt! In totaal is er in de 32 video’s 5 uur videomateriaal beschikbaar!

21 EBOOKS BOORDEVOL INFORMATIE

In de 21 ebooks staan ruim 150 pagina’s met duidelijke uitleg, inclusief heel veel voorbeelden en foto’s. En dit is echt uniek bij een online cursus! Vaak krijg je alleen video’s of ebooks. Hier dus beiden!

HONDERDEN VOORBEELDFOTO’S

In de ebooks en video’s komen honderden voorbeeldfoto’s voorbij. Bij deze voorbeeldfoto’s staat duidelijk de gebruikte techniek uitgelegd. Ook dit is weer een extra leermoment.

Wat is het addertje onder het gras?

Dat is er niet! Je krijg gewoon deze cursus ter waarde van €119,- voor het absurd lage bedrag van €59,-

Nee, toch één addertje.

Ik doe dit omdat ik vind dat deze online cursus beschikbaar moet zijn voor iedereen. En ik heb al uitgelegd dat ik daar toch een bescheiden bedrag voor moet vragen. Maar in ruil voor dat lage bedrag vraag ik aan jou of je er ook echt mee aan de slag gaat. Dat is het ‘addertje’.
Niet denken voor €59,- schaf ik het wel aan en dan zie ik wel. Nee, ga echt aan de slag! Want pas als je je camera beetpakt en oefent, probeert, foto’s maakt, dan krijg je resultaat. Dat is het addertje. Ik wil dat je echt met je camera aan de slag gaat. Ik kan het je natuurlijk niet verplichten, maar ik vraag het je wel uitdrukkelijk!

Schaf nu deze cursus aan en start direct. Wil je later starten? Geen probleem. Standaard heb je 3 jaar toegang tot alle video’s en ebooks van deze cursus. Heb je meer tijd nodig? Ook geen probleem, op verzoek wordt deze tijd onbeperkt verlengd. Dus geen gedoe met beperkte toegang of terugkerende kosten!

EXTRA OPTIES

Er zijn extra opties beschikbaar. Opties waarmee je het resultaat dat jij krijgt nog meer vergroot. Nog mooiere foto’s maken dus!
Bij je keuze verderop kies je namelijk of je deze opties direct mee bestelt. Direct meebestellen is namelijk een heel stuk voordeliger!
Wil je alleen de fotocursus bestellen voor de €59,- dan kan dat natuurlijk ook!

De verschillende opties

Maak je keuze hieronder en start met het maken van echt mooie foto’s

Alleen de Complete Online Fotocursus

59,-
 • éénmalige kosten
 • In plaats van €119,- (dus €60,- korting)
 • De complete online fotocursus
 • ruim 5 uur video
 • 32 ebooks en honderden voorbeeldfoto’s

Ook de set Situatiekaarten er bij

89,-
 • éénmalige kosten
 • In plaats van €168,- (dus €79,- korting)
 • De complete online fotocursus
 • Met alles er op en er aan
 • Inclusief de complete set Situatiekaarten en Fotokaarten thuisgestuurd

En ook nog deelname Foto7weekse er bij

109,-(meest gekozen optie)
 • éénmalige kosten
 • In plaats van €205,- (dus €96,- korting)
 • De complete online fotocursus
 • Inclusief complete set Situatiekaarten en Fotokaarten
 • Inclusief deelname aan één van de volgende Foto7weekse edities

Wat vinden deelnemers van deze complete online fotocursus?

Erg leerzaam

“Het was erg leerzaam en ik ben weer helemaal enthousiast geworden rondom fotograferen. Je uitleg is erg verhelderend en voor iedereen toegankelijk. Zeker een aanrader!”

Corine

Aanbevelen

Waar wij zelf over elke stap moeten nadenken, komt het er bij Mischa zo makkelijk uit! echt een vakman op zijn gebied! Ook de manier van les geven is erg aangenaam, en als je vragen hebt tussendoor neemt hij ruim de tijd om het uit te leggen, net zo lang tot je het snapt. kortom ik kan je zeker aanbevelen een cursus te volgen bij Mischa!”

Joram

Gewoon doen!

“Er zijn dingen die je gewoon moet doen. Dit is er een van!!!”

Frans

Meer ervaringen van deelnemers?

Het is duidelijk te zien aan de ervaringen van de deelnemers. Niets voor niets krijgen de cursussen en workshops van HeelHollandFotografeert geweldige beoordelingen. Bij Trustpilot krijgt HeelHollandFotografeert 4,8 van 5 sterren en op Facebook zelfs 4,9 van de 5 sterren.

Moet je dit wel doen?

Nog niet overtuigd?
Poeh, het is nogal wat. Zo’n online cursus. Je twijfelt nog of dit wel handig is voor jou. Of misschien twijfel je wel over mij als fotografie-coach. Kan ik me alles bij voorstellen. En ik ga je echt niet hier met een paar woorden overtuigen. Wat ik wel kan doen is je een pakketje toesturen. Een digitaal pakketje wel te verstaand. In dat pakket zit een korte uitlegvideo en een ebook met wat zaken over deze cursus. Alleen hiervan leer je al.

Vul je mailadres in en ik stuur je dat pakket. En ik beloof, je krijgt één mail van me, punt! En ik verklap je alvast dat je ook een pannenkoekenrecept krijgt (echt!).

VEELGESTELDE VRAGEN

Nee, zeker niet. Je betaalt een éénmalige bedrag en hebt gewoon toegang tot de gehele cursus. Standaard heb je 3 jaar toegang tot de cursus, maar op verzoek verleng ik dat gratis voor je, zo vaak als jij wilt!

Twijfel je? Snap ik.
Ik zeg natuurlijk dat dit een geweldige cursus is en dat je geen twijfels hoeft te hebben. Maar ja, dat is een beetje “Wij van WC-eend”.
Dus dan een advies dat onafhankelijke is: Bekijk de reviews hier op Trustpilot. Ik nodig alle mensen die een cursus bij me volgen uit om een review te schrijven. En zoals je ziet is mijn score uitmuntend!
Heb je deze cursus geboekt en heb je toch nog twijfels? Lossen we altijd op!

Jazeker, je kan bij iedere les de vragen stellen die in je opkomen. Waarschijnlijk zullen dat er niet veel zijn, want de video’s en de ebooks zijn heel duidelijk. Maar toch kan het zijn dat je alsnog een vraag hebt. Stel dan je vraag in de les, en ik reageer dan heel snel met het juiste antwoord!

Ja, dat kan! Schrijf je direct in en je kan direct na betaling starten. Dan kan je vandaag nog aan de slag!

Dat maak je helemaal zelf uit. Jij mag alle video’s ‘binge-watchen’, maar je mag dat ook eentje per week doen. En je kijkt de video’s en ebooks zo vaak terug als je w

Als je een spiegelreflex camera hebt of een systeemcamera zit je zeker goed. Als je die niet hebt, heb je een camera nodig die uitgebreide instellingen heeft zoals sluitertijd en diafragma. De meeste compact en bridge camera’s kunnen dit overigens. Neem bij twijfel even contact met op, dan adviseer ik je!

De meeste camera’s, ook compact en bridgecamera’s hebben de mogelijkheid om zelf zaken in te stellen. Maar er zijn ook hele simpele camera’s die die mogelijkheden niet hebben. Een deel van de theorie en praktijk kan je dan niet uitvoeren. Als je geen problemen hebt met kleine technische beperkingen dan kan je dus deze cursus goed volgen. In de cursus krijg je ook informatie over aanschaf van camera’s en lenzen. Dus je kan dan zelf kiezen of je een andere camera aan wil schaffen en welke dan.

Zodra je ingeschreven bent en betaald hebt krijg je  toegang tot het online gedeelte waar je de video’s en ebooks kan bekijken. De ebooks en video’s kan je vervolgens onbeperkt bekijken op je computer, tablet of mobiel.

Ok, dat is fijn. Deze online fotocursus zet de mogelijkheden van de fotografie netjes op een rij. Het is een perfect naslagwerk om terug te kijken. Je zal er nog jaren plezier van hebben. Ook als je al een keer een basiscursus hebt gevolgd zal je zien dat je plezier hebt van deze online cursus

Dit is een tijdelijke actie. Neem je tijd om na te denken, maar wacht niet te lang in verband met de prijs! En als je gebruik maakt van de beschikbare opties heb je extra voordeel.

Het is bij deze online fotocursus mogelijk om na aanmelding een extra optie bij te boeken. Als je deze optie aanschaft krijg je instructies hoe je zorgt dat ik je foto’s krijg. Ik maak dan een persoonlijke video waarin ik jouw foto’s bespreek en je tips en trucs krijgt om je foto’s te verbeteren. Dit is een unieke optie!
Deze optie zie je niet staan als je de online fotocursus boekt. Dat is zo omdat je deze alleen kan boeken als je de cursus al volgt. Zodra je de cursus volgt wordt direct duidelijk hoe je deze optie bij kan boeken.

De uitgebreide set Situatiekaarten en Fotokaarten wordt zonder extra kosten naar een adres in Nederland verstuurd.
Deze kaarten zijn gedrukt op stevig gelamineerd papier en de verzending is in een brievenbuspakket. Het past dus door de brievenbus en wordt op dezelfde dag nog naar je toegezonden. Voor een verzending buiten Nederland (EU landen) vraag ik een bijdrage in de kosten van slechts €5,- extra.

Deelname aan de Foto7weekse is een geweldige manier om meteen aan de slag te gaan met het geleerde van de fotocursus. Je krijgt in 7 weken in totaal 12 opdrachten. Samen met een beperkt aantal andere deelnemers zit je in één Facebookgroep en geef je onderling feedback. Daarnaast maak ik 3x een video waarin ik de resultaten van de opdrachten bespreek en extra tips en trucs geef.
Tijdens of direct na je bestelling geef je aan welke editie van de Foto7weekse je wilt volgen. Weet je het nog niet? Dan krijg je een tegoedbon die je kan gebruiken voor een volgende editie van de Foto7weekse.

Dat ben ik dus, de maker van deze online fotocursus. Ik ben aan de kunstacademie opgeleid en verzorg al meer dan 11 jaar fotocursussen en workshops. Duizenden mensen heb ik geleerd om een betere foto te maken. Als je nog meer wilt weten kijk dan hier.

Vul het contactformulier even in, dan krijg je een antwoord van me.

Jazeker! De lessen zijn standaard 3 jaar beschikbaaraar op verzoek krijg je onbeperkt een (gratis) verlenging.

Over HeelHollandFotografeert en Mischa

Als het op het verzorgen van cursussen en workshops aankomt zijn er natuurlijk meerdere aanbieders. Dan is het goed om te weten waarom je voor je cursus of workshop die ene aanbieder zou moeten kiezen.

Wil je een cursus volgen bij iemand die er het geven van cursussen ‘er af en toe bij doet’ of bij iemand die inmiddels vele duizenden mensen verder heeft geholpen bij het ontwikkelen van hun fotografisch talent? Die laatste, dat ben ik!

Als fotograaf ben ik opgeleid aan de kunstacademie AKV|St. Joost. Ik ben daar in 2009 afgestudeerd als documentair fotograaf. Al in 2006 ging ik cursussen verzorgen voor beginners. De opzet van de cursussen en workshops die ik verzorg worden altijd aan meerdere kanten fotografisch belicht. Het gaat niet alleen om de techniek, maar zeker ook om het kijken en nemen van beslissingen. Vaak worden cursussen van andere aanbieders geheel gehangen aan de techniek (van de camera). Deze techniek kan een fotograaf houvast geven, maar levert zeker niet persé een goed beeld op. Daar is meer voor nodig. Mede door mijn opleiding aan de kunstacademie kan ik als docent juist ook die andere kant aanbieden.

De verschillende opties

Maak je keuze hieronder en start met het maken van echt mooie foto’s

Alleen de Complete Online Fotocursus

59,-
 • éénmalige kosten
 • In plaats van €119,- (dus €60,- korting)
 • De complete online fotocursus
 • ruim 5 uur video
 • 32 ebooks en honderden voorbeeldfoto’s

Ook de set Situatiekaarten er bij

89,-
 • éénmalige kosten
 • In plaats van €168,- (dus €79,- korting)
 • De complete online fotocursus
 • Met alles er op en er aan
 • Inclusief de complete set Situatiekaarten en Fotokaarten thuisgestuurd

En ook nog deelname Foto7weekse er bij

109,-(meest gekozen optie)
 • éénmalige kosten
 • In plaats van €205,- (dus €96,- korting)
 • De complete online fotocursus
 • Inclusief complete set Situatiekaarten en Fotokaarten
 • Inclusief deelname aan één van de volgende Foto7weekse edities