Waarom voor mij kiezen?

Waarom zou je kiezen voor Mischa de Muynck Fotografie / HeelHollandFotografeert?

portret-mischaAls het op het verzorgen van cursussen en workshops aankomt zijn er natuurlijk meerdere aanbieders. Dan is het goed om te weten waarom je voor je cursus of workshop die ene aanbieder zou moeten kiezen.

Wil je een cursus volgen bij iemand die er het geven van cursussen ‘er af en toe bij doet’ of bij iemand die inmiddels vele duizenden mensen verder heeft geholpen bij het ontwikkelen van hun fotografisch talent? Die laatste, dat ben ik!

Als fotograaf ben ik opgeleid aan de kunstacademie AKV|St. Joost. Ik ben daar in 2009 afgestudeerd als documentair fotograaf. Al in 2006 ging ik cursussen verzorgen voor beginners. De opzet van de cursussen en workshops die ik verzorg worden altijd aan meerdere kanten fotografisch belicht. Het gaat niet alleen om de techniek, maar zeker ook om het kijken en nemen van beslissingen. Vaak worden cursussen van andere aanbieders geheel gehangen aan de techniek (van de camera). Deze techniek kan een fotograaf houvast geven, maar levert zeker niet persé een goed beeld op. Daar is meer voor nodig. Mede door mijn opleiding aan de kunstacademie kan ik als docent juist ook die andere kant aanbieden.

Als ik een nieuwe cursus of workshop ontwikkel dan ga ik altijd als eerste bij mijzelf ten rade. Hoe zou ik als cursist een dergelijke cursus of workshop willen ervaren? Vanuit die vraag en het antwoord daarop ga ik de cursus ontwikkelen. Ik zorg tijdens de workshop voor goed eten en drinken en altijd iets lekkers bij de koffie. En het houdt ook in dat ik bijvoorbeeld gekozen heb om de workshop Lightroom die ik verzorg niet in een middag of avond kan geven. Ik kan je in een middag makkelijk laten zien hoe dat programma werkt met alle knopjes en schuifjes. Maar als je dan thuiskomt heb je een hoofd vol en weet je echt niet meer hoe het zit. Ik heb er dus voor gekozen om die workshop in twee dagen te houden en verzorg dan ook nog een terugkom-middag waar je vragen kan stellen. Dat maakt een workshop natuurlijk duurder, maar het is dan zeker geen weggegooid geld voor de deelnemers!

Die vragen kan je overigens altijd stellen als je een cursus of workshop bij me hebt gedaan. De vragen die ik vaak krijg heb ik inmiddels verwerkt in de tientallen artikelen op mijn weblog. Vaak kan ik je daar dan ook naar verwijzen en ik help je altijd weer op weg. Deze service is inclusief in alle cursussen en workshops die ik verzorg. Het is dus niet zo dat je na de betaling en het volgen van de workshop uit mijn hoofd bent, integendeel! De kennis die op mijn weblog staat hoef je niet voor te betalen, het is nu en voor altijd gratis!

Ik woon in Kortgene in Zeeland en daarom zijn de cursussen en workshops die ik verzorg vaak in die omgeving. Maar ik verzorg ook reguliere workshops buiten de provincie Zeeland en op verzoek ben ik al vele malen bij klanten op bezoek geweest voor een workshop aan huis of bedrijf. Ook ben ik enkele malen per jaar in het buitenland om een fotovakantie te verzorgen. Ook dat doe ik met liefde en plezier.

Je ziet, cursussen en workshops is niet zomaar iets dat ik ‘er bij doe’. Het is voor mij serieus en dat pak ik ook op die manier aan. Daarom ben je bij mij aan het juiste adres om een cursus, workshop of een fotovakantie te boeken.
Heb je vragen of opmerkingen of ideeën voor nieuwe workshops of samenwerking of wat dan ook? Schroom dan niet om direct contact met me op te nemen.

Reacties

Reageer