Workshop Avondfotografie

Wil jij ook van die sprookjesachtige foto’s maken in de avond? Ik laat je zien hoe je dat kan doen tijdens deze workshop.

Fotografie in de avond is heel bijzonder, en dat komt door het licht. Waar veel fotografen naar binnen gaan na de zonsondergang, begint het voor de avond- en nachtfotograaf pas echt. Het licht is dan bijzonder en dat geeft spectaculaire beelden. Voorbeelden van avondfotografie zie je aan de onderkant van deze pagina.

Doe mee op 16 september 2017 (zaterdag)
Doe mee op 8 mei 2018 (dinsdag)
Doe mee op 20 april 2018 (vrijdag)
Doe mee op 18 mei 2018 (vrijdag)
Doe mee op 2 mei 2018 (woensdag)
Doe mee op 25 mei 2018 (vrijdag)

Je leert deze avond hoe je je camera in moet stellen en hoe je een statief het best kan gebruiken. Ook gaan we in op de perfecte tijd en hoe je lichtsterretjes en lichtstrepen in je foto kan krijgen. Ook het ‘schilderen’ met licht komt aan de orde. Voor deze workshop heb je naast je camera ook een statief nodig (eventueel leen je er eentje van mij, geef dat dan aan bij je inschrijving). Het is handig als je tevens een zaklamp meeneemt. We beginnen ruim vóór de zonsondergang met de theorie en gaan vervolgens naar buiten om dit in de praktijk toe te passen. De locatie voor deze workshop is de Boulevard in Vlissingen.

“Ik vond het een heel leuke en leerzame avond in Vlissingen. Voor mij zeker goed om eens stil te staan bij het gebruik van lange(re) sluitertijden, diafragma’s en ook zeker het gebruik van een statief.”
Jan
“Gisteravond de workshop avondfotografie gevolgd bij Mischa. Deze workshop kan ik ieder aanbevelen. Leuk, leerzaam en goede begeleiding. Ook het fenomeen ‘schilderen’ met licht kwam aan de orde. Voor mij een nieuw fenomeen maar super leuk om te doen!”
Arnoud
Ontzettend interessante en leuke workshop avondfotografie gehad! Dankzij de vele tips kunnen we nu hele gave en mooie avondfoto’s maken! Dank je wel, Mischa!!!”
Nathalie
“Afgelopen vrijdag deed ik mee aan de workshop ‘avondfotografie’ van Mischa. Een inspirerende en leerzame avond met veel nuttige praktijktips en vooral veel tijd om zelf op de boulevard in Vlissingen te oefenen en mooie plaatjes te maken. Soms wel met een sluitertijd van 30 seconden. Wow! En dat alles onder leiding van Mischa, die zijn vakkennis met veel humor weet over te brengen op zijn cursisten. Een aanrader dus.”
Piet
“Vrijdag 11 april heb ik samen met mijn vader de workshop Avond- en nachtfotografie gedaan. 11 april, een zonnige, droge dag, een goede start! Aangekomen bij de verzamelplek, café Stefano’s, worden we opgewacht door Mischa. Aangezien we zelf (nog) geen statief hebben konden we deze van Mischa lenen, ook voor zaklampjes werd gezorgd (mocht je deze zelf vergeten zijn). Aan tafel verzamelde zich een leuke gemêleerde groep deelnemers en er werd gestart met een goed te volgen theoretische inleiding op de avond. Daarna uiteraard naar buiten, het geleerde in praktijk brengen. Dat voelde voor ons als beginners wel een beetje als zwemmen, maar Mischa was gelukkig zeer alert op wat ‘gestuntel’ of vragende blikken en nam de tijd om bij ieder persoonlijk wat tips en trucs te geven. Samenvattend: een leuke en leerzame avond!”
Lize
“Ondanks de kou (voorjaar 2013…) heb ik door jouw tips mijn toestel beter leren kennen en verassend mooie foto’s gemaakt, dank daar voor!”
Joke

Meer ervaringen van deelnemers aan cursussen en workshops

Waarom een workshop volgen bij Mischa de Muynck / HeelHollandFotografeert?
Dat leg ik je hier uit.

De prijs voor deze workshop bedraagt slechts €39-. Je krijgt daarvoor de workshop inclusief de begeleiding, koffie tijdens het theoriegedeelte een drankje aan het einde. Heb je een eigen statief? Dan neem je die mee. Als je geen statief hebt dan kan je er eentje van mij lenen (op basis van beschikbaarheid)

Reacties

Reageer