Workshop fotograferen met je mobiel

Wil jij ook met je mobiele telefoon gewoon mooie foto’s maken in plaats van kiekjes?

Ik verzorg in Rotterdam een workshop “fotograferen met je mobiele telefoon”. Deze workshop is bij uitstek geschikt om te zien dat je ook met je mobiele telefoon een goede foto kan maken. We doen dat in een omgeving waar voldoende te zien is, maar ik geef je ook tips om nog beter te kijken zodat je nog meer foto-onderwerpen voor je lens krijgt. Dit is een praktische workshop, tijdens de workshop krijg je tips en trucs van me. De groep is klein (maximaal 10 personen) en daardoor is er voldoende persoonlijke aandacht.

We gaan tijdens deze workshop foto’s maken met onze mobiele telefoon en we kijken wat de mogelijkheden zijn van bewerken direct op je mobiele telefoon.

Data voor de volgende workshops: zaterdag 1 juni 2024 in Rotterdam

Wat gaan we doen?

Techniek is ondergeschikt bij deze workshop, het gaat om creativiteit en zien. Wel laat ik je zien hoe je het maximale uit je camera van je mobiel kan halen. Op welke momenten en onder welke omstandigheden functioneert je mobiele camera optimaal. Je zal zien dat fotograferen (ook met je mobiel) superleuk is! We wandelen door de binnenstad van Rotterdam. Daar is altijd wat te zien en te doen. Maar ik laat je met de verschillende opdrachten ervaren dat je ook iets moois kan maken van bijna niets. Je leert echt anders kijken tijdens deze workshop.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Iedereen die het leuk vind om met fotografie bezig te zijn of betere plaatjes wil maken. Deze workshop is ook perfect geschikt voor een vriendenclub, als evenement voor een bedrijfsuitje of om medewerkers betere foto’s te laten maken. In dat geval maak ik graag een workshop op maar voor je, neem daarvoor contact met me op.

Heb ik een speciale mobiel nodig?

Niet echt, met een beetje smartphone kan je tegenwoordig al hele leuke plaatjes maken. Een mobiel van enkele jaren oud is ook geen probleem. Wel is het handig om te zorgen dat je batterij lekker vol is (eventueel neem je een powerbank mee). En dat er voldoende ruimte is voor al die mooie foto’s die je gaat maken tijdens deze workshop.

Waar is de workshop?

De workshop is in Rotterdam. We starten aan de voet van de Erasmusbrug voor het KPN gebouw. We eindigen nabij het centraal station in Rotterdam. De workshop is van 12:30-16:00.

Wat kost de workshop?

Deze workshop kost €75,-. Dat is inclusief een drankje onderweg.

Kan je deze workshop ook op een andere locatie en voor een selecte gezelschap geven?

Jazeker, als je wilt dat ik bij je kom om een groepje vrienden, familie of in je bedrijf een dergelijke workshop te komen geven dan kan dat. Dit is een prima idee als vrijgezellenfeest, familie-uitje of bij een bedrijf waar de medewerkers moeten omgaan met beeldmateriaal. Zelf maken is uiteindelijk veel leuker. Neem contact met me op voor een workshop op maat via het contactformulier op de website. En je snapt, dat kan waar en wanneer jullie willen.

Waarom kiezen voor HeelHollandFotografeert?

Natuurlijk zijn er meer fotografen die een fotocursus geven. Er is echter een groot verschil tussen fotograaf zijn en mensen leren fotograferen. De vraag is dus wil je een docent die het er een keertje bij doet of wil je iemand die fulltime bezig is met fotografiecursussen en workshops?

Mischa de Muynck, de fotografie-coach van HeelHollandFotografeert heeft sinds 2007 ervaring als docent fotografie en heeft inmiddels duizenden mensen fotografieles gegeven. Mischa is zelf opgeleid aan de Kunstacademie en heeft daardoor zicht op zowel het technische als het vormgevende aspect van de fotografie. En je weet, betere foto’s maken mooiere herinneringen.

Geen droge kost tijdens de lessen, maar praktijkgerichte voorbeelden in begrijpelijke taal. Belangrijk is dat je plezier hebt in de fotografie en Mischa zorgt daar voor!