mobiel13

Wil jij ook met je mobiele telefoon gewoon mooie foto’s maken in plaats van kiekjes?

Ik verzorg in Rotterdam een workshop “fotograferen met je mobiele telefoon”. Deze workshop is bij uitstek geschikt om te zien dat je ook met je mobiele telefoon een goede foto kan maken. We doen dat in een omgeving waar voldoende te zien is, maar ik geef je ook tips om nog beter te kijken zodat je nog meer foto-onderwerpen voor je lens krijgt. Dit is een praktische workshop, tijdens de workshop krijg je tips en trucs van me. De groep is klein (maximaal 10 personen) en daardoor is er voldoende persoonlijke aandacht.

We gaan tijdens deze workshop foto’s maken met onze mobiele telefoon en we kijken wat de mogelijkheden zijn van bewerken direct op je mobiele telefoon.

Aan het einde van de workshop bepaal je zelf wat je de workshop waard vond. Meer informatie over deze prijs kan je hier vinden.

Data voor de volgende workshops: 26 mei 2017 (VOL) & 24 juni 2017

Normaal kost deze workshop je €59,-. Aan het einde van de workshop mag je echter zelf bepalen wat je de workshop waard vond!

Doe mee op 26 mei 2017 (VOL)
Doe mee op 24 juni 2017

Techniek is ondergeschikt bij deze workshop, het gaat om creativiteit en zien. Wel laat ik je zien hoe je het maximale uit je camera van je mobiel kan halen. Op welke momenten en onder welke omstandigheden functioneert je mobiele camera optimaal. Je zal zien dat fotograferen (ook met je mobiel) superleuk is!

Voor wie is deze workshop bedoeld?
Iedereen die het leuk vind om met fotografie bezig te zijn of betere plaatjes wil maken

Heb ik een speciale mobiel nodig?
Niet echt, met een beetje smartphone kan je tegenwoordig al hele leuke plaatjes maken. Een mobiel van enkele jaren oud is ook geen probleem.

Waar is de workshop?
De workshop is in Rotterdam. We starten aan de voet van de Erasmusbrug voor het KPN gebouw. We eindigen nabij het centraal station in Rotterdam. De workshop is van 12:30-16:30.

Doe mee op 26 mei 2017 (VOL)
Doe mee op 24 juni 2017

Wat kost de workshop?
Je mag aan het einde zelf bepalen wat je deze workshop waard vond. Normaliter kost deze workshop €59,-. Dat is inclusief een drankje onderweg.

Kan je deze workshop ook op een andere locatie en voor een selecte gezelschap geven?
Jazeker, als je wilt dat ik bij je kom om een groepje vrienden, familie of in je bedrijf een dergelijke workshop te komen geven dan kan dat. Dit is een prima idee als vrijgezellenfeest, familie-uitje of bij een bedrijf waar de medewerkers moeten omgaan met beeldmateriaal. Zelf maken is uiteindelijk veel leuker. Neem contact met me op voor een workshop op maat via het contactformulier op deze website.

Waarom een workshop volgen bij Mischa de Muynck / HeelHollandFotografeert?
Dat leg ik je hier uit.

Reacties

Reageer