Workshop Straatfotografie

straafotografie04Straatfotografie is prachtig om te doen, maar durf jij het ook? Ik help je tijdens deze workshop over de drempel heen en geef je technische tips om het fotograferen op straat zo makkelijk mogelijk te maken.

De camera is bij uitstek een middel om mensen te ontmoeten. De ene fotograaf werkt het liefst verborgen, de ander juist confronterend. Leg je de emoties van de straat van dichtbij vast, of hou je een afstand?
Straatfotografie gaat over alles wat nu net niet onder het kopje gebouwen of architectuur gaat: Het gaat over de mensen en hun omgeving in de straat. Straatfotografie is niet makkelijk, je moet als fotograaf even een drempel over en die drempel gaan we tijdens deze workshop samen over, dat maakt het makkelijker.

Aan het einde van de workshop bepaal je zelf wat je de workshop waard vond. Meer informatie over deze prijs kan je hier vinden.

Voorbeelden van wat je kan maken tijdens zo’n dag? Onderop staan de voorbeelden.

Doe mee op zaterdag 03 juni 2017 (bepaal zelf de prijs!)
Doe mee op zaterdag 28 oktober 2017 (bepaal zelf de prijs!)
“Dit zou een vuurdoop worden, maar dankzij de prima en rustige uitleg van Mischa is alles prima verlopen . Ik dacht dat dit niets voor mij zou zijn maar toch vele en mooie foto’s genomen.Mischa dank voor je ondersteuning.
Jef
“Ik heb heel veel bijgeleerd in de cursus straatfotografie bij Mischa, hij helpt je op weg, geeft goeie tips, stelt je gerust – ik kan het iedereen aanbevelen!”
Elly
“Ik heb de workshop Straatfotografie gevolgd bij Mischa. Ik heb erg veel geleerd van Mischa, hij gaf veel tips over deze toch ‘lastige’ vorm van fotografie en hoe je met mensen om kunt gaan die je fotografeert, wat je kunt zeggen etc. Mischa is een zeer creatief en kunstzinnig fotograaf, die zijn kennis en creativiteit ook goed kan overbrengen op anderen, zodat die op hun beurt ook weer geïnspireerd worden tot het maken van goede foto’s. Hij heeft daarnaast ook veel technische kennis en helpt goed met de juiste instellingen van de camera op bepaalde momenten. Persoonlijk vind ik Mischa een goed voorbeeld van iemand die buiten de gebaande paden durft te gaan met fotografie en manier van werken, hiermee krijg je de beste resultaten. In de toekomst zal ik zeker vaker een workshop gaan volgen!”
Claudia

Meer ervaringen van deelnemers aan cursussen en workshops

*** UNIEKE PRIJS ***

bepaal zelf wat je betaalt! Aan het einde mag je zelf bepalen wat je deze workshop waard vond.

Tijdens deze workshop van 10:30 tot 16:30 duurt krijg je natuurlijk de begeleiding tijdens de dag. Maar ook koffie met wat lekkers en een drankje aan het einde. Normaal kost deze workshop €89,-. Aan het einde van de workshop mag je echter zelf bepalen wat je de workshop waard vond! Het vervoer naar de locatie, eventueel parkeren en de lunch en andere versnaperingen zijn voor eigen rekening.

 

Waarom een workshop volgen bij Mischa de Muynck / HeelHollandFotografeert?
Dat leg ik je hier uit.

Doe mee op zaterdag 03 juni 2017 (bepaal zelf de prijs!)
Doe mee op zaterdag 28 oktober 2017 (bepaal zelf de prijs!)

Je inschrijving is definitief als je van mij een bevestiging hebt gekregen. Door het invullen van een aanvraag ga je akkoord met de algemene voorwaarden betreffende het cursusaanbod van Mischa de Muynck Fotografie. De workshop gaat door als er minimaal 5 deelnemers zijn. Je krijgt ruim vooraf bericht over de details van de dag en waar we afspreken. Eventueel is het dan mogelijk om af te spreken om samen te rijden.

Reacties

Reageer