Workshop Zwart-Wit fotografie 2017-02-13T13:59:20+00:00

Workshop Zwart-Wit fotografie

Zwart-wit_03Een zwart-wit foto heeft een sterke zeggingskracht en het dwingt de kijker om op andere zaken zoals vorm, licht, compositie en lijnenspel te letten. Maar het is wel even wennen, fotograferen in z/w. Tijdens deze middag gaan we de tips en trucs doornemen om je beter in zwart-wit te laten kijken. Een workshop waarin veel geoefend zal worden in het leren kijken in zwart-wit én waar we gaan doornemen hoe je later in de computer je foto van kleur naar zwart-wit gaat krijgen.

Doe mee op 9 december 2017

Zwart-wit_06Handig voor deze workshop is dat je de basis beheerst van de fotografie en je camera goed kan hanteren. Ik verklap alvast één ding, we gaan de camera NIET zwart-wit laten fotograferen. We maken de foto’s zwart-wit in de nabewerking!

Na een korte introductie gaan we op pad om een foto’s te maken die de mogelijkheid hebben om goed omgezet te worden naar zwart-wit. Je krijgt van mij de tips die dit makkelijk maken. Na enige tijd zie je steeds beter hoe een foto er in zwartwit uit kan zien


“Bedankt voor de snelle toezending van de presentatie van gisteren. Ik vond het een leuke workshop, vooral door de afwisseling van theorie en praktijk. Ik ga er zeker mee aan de slag. En ik zie al weer uit naar de volgende.”
Gerdi
“Een workshop zwart-wit fotografie bij Mischa is zeker aan te bevelen. Doordat hij theorie met praktijk combineert, laat hij op eenvoudige manier zien hoe je mooie zwart-wit foto’s kunt maken. De groep is niet zo groot, zodat hij voor iedereen aandacht heeft, vooral tijdens de wandeling in de stad. Ik vond het een zeer geslaagde, leerzame middag. Het was voor mij echt een leuk uitje.”
Mariëlle
“Ook deze Workshop van Mischa was weer leuk en leerzaam. Buitengewoon geslaagd. Zwart-Wit fotografie is meer dan 50 tinten grijs!”
Peter

Meer ervaringen van deelnemers aan cursussen en workshops

Waarom een workshop volgen bij Mischa de Muynck / HeelHollandFotografeert?
Dat leg ik je hier uit.

De prijs voor deze workshop bedraagt slechts €49-. Je krijgt daarvoor de workshop inclusief de begeleiding, koffie tijdens het theoriegedeelte een drankje aan het einde. Deze workshop wordt gegeven op zaterdagmiddag in Middelburg op 3 december 2016.
Klik voor de resultaten van de deelnemers op deze link

Doe mee op 9 december 2017

Reacties

Reageer